Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.727
Ko ne skace,
Taj je Caci!!!
O o o o o o o O!
Taj je Caci!!!
O o o o o o o O!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ako je taj stranci - Putin!Autorska
Da li bi pristali da Srbijom vladaju stranci? Zvanično.
Jesi siguran da on uopšte i ima ženu?zahvaljujuci veleizdajniku aci siftaru
ej 100 hiljada ganaca?! samo ce da zdimi kada mu pare legnu offshore kao sinisa sto se hvalio da su prijateljeve
a mozda i nece koje su srbi gluperde zamisljaju manekenke obojene
ovom @Тихи ju dabogda zena glavu ulupala tiganjom sa cime se on bavi ovde, i kakve teme otvara!
Još se nismo oporavili od vladavine onih ranijih stranaca, Broza (i epigona, 1944-1979/91-00) i pre njega Osmanlija (1459-1804/78).Autorska
Tako se dotera i do ovoga, ili misliš da AV kao pojava opravdava ovo?Ko ne skace,
Taj je Caci!!!
O o o o o o o O!
Korupcija je 90% problema svake zemlje koja ne može napredovati
Moje mačke su takođe potpuno spremne da preuzmu težak teret vođenja države.Pristao bih i chatgpt da vodi državu. Od ovog šljama teško da može neko gori da bude.
Izvini, u pitanju je stereotip: nema investicija, i tako vekovima.Najveći problem zašto zapadni sistem ne može da da rezultate na Balkanu (minus Slovenija) je što mi ne volimo da radimo. A da bi imao, posao mora da ti bude 80% od života
Već vladaju.Autorska
I to na daljinski, iz Brisela.Već vladaju.
kakva kola takav benzinVeć imamo najskuplji i najnekvalitetniji benzin u regionu![]()
Najveći problem zašto zapadni sistem ne može da da rezultate na Balkanu (minus Slovenija) je što mi ne volimo da radimo.
svi srbi ce od sada da placaju al-eksandru i ta-mari, skr. AL-TA BANCI, dok oni ne odluce da pobegnu iz srbije(K’o s prs’ u pekmez).
Nedostatak investicija.
P.S.
Pre bilo kakvog odgovora ustanoviti koliko se godišnje novca opere u Švajcarskoj.
I iz DCW.I to na daljinski, iz Brisela.
To je bilo za vreme Bajdena i onih pre, sad je ideal Brisel.I iz DCW.
Zar nisu uvek u paru isli EU i USA?To je bilo za vreme Bajdena i onih pre, sad je ideal Brisel.
Više nešto nisu u ljubavi.Zar nisu uvek u paru isli EU i USA?
Do sistema je jer kad radiš za stranca onda nisi zavidan a plus se plašiš da ne izgubiš posao. Taj strah je slabo prisutan u Srbiji.Kakve sve izgovore nećete smisliti kako bi građani bili zatucani a režim ostao na vlasti i bavio se korupcionaškim poslovima.
Od toga da nas svi mrze pa do toga da nije za nas zapadni sistem, ovde su sve neradnici. A ti neradnici kad odu u inostranstvo, odjednom postaju radnici i to vrlo kvalitetni. Dakle do sistema je, ne do ljudi. Samo je i dalje misterija zašto se građani i dalje lože na te besmislice koje širite.
a ti bi da napreduješ?Korupcija je 90% problema svake zemlje koja ne može napredovati
Koji puta ti bi da napreduješ?
neki put je pametnije ostati na onome što imaš
ne znam - odgovori mudracKoji put
Autorska
zna se ko je otvorio kancelariju NATO pakta u djeneralštabu plus ukinuo veleizdajuNezvanično vladaju. I mislim da se zbog toga mora promeniti vlast.
Ne bih želela ni da zvanično vladaju.
Srbija treba na prvom mestu da bude okrenuta sebi, i da postane samostalna.
To se međutim ne postiže biciklističkim turama do Brisela i Strazbura.Nezvanično vladaju. I mislim da se zbog toga mora promeniti vlast.
Ne bih želela ni da zvanično vladaju.
Srbija treba na prvom mestu da bude okrenuta sebi, i da postane samostalna.