gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
neje istina ja volimslobu
Ne uklapaš se Moki prijatelju. Moraš da pevaš, kako je dobro vidjeti te opet...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neje istina ja volimslobu
moja se zena za tri decenije braka nije ni kilograma ugojila
- - - - - - - - - -
svasta..
prestao sam da gledam to odavno, samo povremeno pogledam pobednike
i to jos kao izrael, oni su konzervativan narod ocekivao sam dobrog kandidata...
Bio je onaj Boaz dobar Jevrej ima glas kao Andjeo.. mislim da je u Bg pevao.
meni je mnogo glupo sto srbija izlazi sa stranim pesmama.. moj favorit za evroviziju, nasa pesma udade se jagodo...bar 3 mesto bi bili
aj ova bar nije i transvestit
Ваистину, у време Анте Марковића, Југославија је имала супер песму на такмичењу за награду Евровизије, а коју је отпевала феноменална Тајчи.Pa to je ta publika. Vole Antu, gledaju evriviziju i pate za dobrim, starim vremenima.
komsija koje si ti godiste
Pa to je ta publika. Vole Antu, gledaju evriviziju i pate za dobrim, starim vremenima.
Ваистину, у време Анте Марковића, Југославија је имала супер песму на такмичењу за награду Евровизије, а коју је отпевала феноменална Тајчи.
Ово сада је шит.
Ja sam navijao za Austriju i Dansku, nije losa bila ni ona Kipranka a sve ostalo je prosek.
Он има 8 година.
Steta sto svaba nije ostao, to je tek milina jedna bila.
МУКИ, зашто о'ма забалавиш и уФатиш се лапбрњом за фалус сваког лупетања?![]()
Он има 8 година.
Ево............Апелујем да ми неко објасни какве везе има Евровизија са победом комуниста на изборима?
Унапред хвала...![]()
vecina ljudi danas kaze, pa, jugoslavija nikad nije mogla da opstane i sudjeno je tako da bude
ali kad malo pogledate
na izborima u hrvatskoj 1990 je HDZ presao savez komunista hrvatske (SKH-SDP-SSH osovina) za samo 6 posto glasova, a srpska demokratska stranka je dobila oko 6 posto, da je napravljena koalicija HDZ i savez komunista bi bili u talu
onda u sloveniji je pobedio savez komunista slovenije u koaliciji sa strankom demokratskih promena, tj. reformisani komunisti (za neko cudo)
u bih je najvise glasova imala stranka demokratske akcije, ali da je savez komunista bih usao u koaliciju sa savezom reformskih snaga (ante markovic) mogli bi da im pariraju
u srbiji je kao sto svi znate pobedio sps, pro jugoslovenska stranka
u crnoj gori je pobedio savez komunista crne gore, i to bez ikakve koalicije
u makedoniji je vmro pobedio savez komunista makedonije za samo 3 posto, opet je bila moguca koalicija i pobeda komunista
da su se ove koalicije (koje su tada bile vrlo realne) desile, da li bi to promenilo situaciju?
sta vi mislite ja mislim da mozda bi