Da li bi ozenili?

Da li bi ozenili 4umashicu?

• Ukupno glasova
    3
  • Anketa je zatvorena .
kak' ne bi... pa to je i jedini razlog zbog kojeg sam na 4umu... trazhim povoljnu priliq... merkam, odmeravam i trudim se da budem zapazhen... al' ne ide mi bash neshto...
ovom prilikom bih apelovao da me ozbiljno shvate... vreme prolazi, a moj bioloshki chasovnik je davno zvonio za uzbunu... shteta bi bilo da ovakav genetski materijal propadne... da se stara loza prekine, prezime nestane... a poshto se ne socijalizujem nigde osim ovde... na ovom mestu moram da reshavam svoje probleme... pa i ovaj koji me muchi... zar da uskratim svet, za tak'u velichinu... kao shto cje biti moj naslednik... shta cje biti sa istim kada ga napustim, ako ne bude adekvatne zamene...
...nije zbog mene samog, vecj iz humanih razloga...
mada sam u pochetku mog 4umskog bitisanja, bio nadahnut idejom da je to jedna mogujnost vishe, uskoro sam shvatio da ovakve ljudske velichine ne bih mogao da upoznam drugachije... pa sam odbacio sve iluzije...i sve svoje napore usresedio samo na ovu virtualnu aleju velikana...

batali anketu, ako vecj ocjesh da se isprsish...
a chini mi se da hocjesh, ili si samo zalutala na ovu temu... :D
ja se u startu ogradim od onih tema gde se 4umashice pitaju... kao recimo o samodrzhecjim charapama... nije da se ne razumem, ali ne bih iznosio svoja isqstva, jer se valjda ochekuje mishljenje druge strane... mada verujem da zhuljaju podjednako i jedne i druge... ako su imali priliq da ih nose...nekako mi bezveze dodje da pripovedam o tome...

ne zhuljaju... mogucje... ja ipak pripovedam iz svog skromnog iskustva...
a ako vas takva iskustva interesuju, otvorite temu na kojoj cje te pitati sve bez izuzetka, pa se mozhda pronadje i neki odgovor poput toga... a mozhda i neka fotografija... mogucjnosti su neiscrpne... verovatnocju ne treba zanemarivati...

Back