Da li bi nešto promenili ili uradili drugačije?

Pa bata Kole ako ces da delis po iljadu evra javi na kom broju i na kom sajtu ce biti prijavljivanje, meni moze na vec postojeci racun u banci postanske stedionice. :deda:
:lol:

Evo iljadu da ti se nađe. :lol:

1596146175591.png

Nije vam loše u životu ali uvek može bolje.
Ne mora da ste u prošlosti radili neke greške, ali možda ste mogli nešto da uradite drugačije. Izbor škole, fakulteta, zanimanja, mesto stanovanja, možda ste se prerano ili prekasno udali, rodili premalo ili previše dece, prihvatili krivi posao, posvećivali familiji nedovoljno vremena .........
Razmišljate li uopšte o tome?
Kad bi mogao covek da se rodi ponovo , ali sa nekm talentima i karmickom sposobnoscu da ne pravi iste gluposti
u tom novom zivotu , eh.
Ali ko bi opet ucio tablicu mnozenja, gramatiku , ne bi bilo vise potoka iz koga mozes da pijes vodu , ko zna.

Nije vam loše u životu ali uvek može bolje.
Ne mora da ste u prošlosti radili neke greške, ali možda ste mogli nešto da uradite drugačije. Izbor škole, fakulteta, zanimanja, mesto stanovanja, možda ste se prerano ili prekasno udali, rodili premalo ili previše dece, prihvatili krivi posao, posvećivali familiji nedovoljno vremena .........
Razmišljate li uopšte o tome?

Bas sam razmisljala danas o ovome i srecom sam podijelila sa jako mudrom osobom.. Odgovor je sledeci. Uopste ne razmisljajte sta bi bilo kad bi bilo. Jer da je bilo drugacije ne bi ste bili sada tu gdje jeste, niti bi ste imali iskustva koja sada imate niti lekcije koje sada imate. Bili bi ste potpuno drugacija osoba i kao takva vam ovo ne bi ni palo na pamet.

Bas sam razmisljala danas o ovome i srecom sam podijelila sa jako mudrom osobom.. Odgovor je sledeci. Uopste ne razmisljajte sta bi bilo kad bi bilo. Jer da je bilo drugacije ne bi ste bili sada tu gdje jeste, niti bi ste imali iskustva koja sada imate niti lekcije koje sada imate. Bili bi ste potpuno drugacija osoba i kao takva vam ovo ne bi ni palo na pamet.

Pa vidi, ako je neko apsolutno zadovoljan sobom i svojim životom verovatno je ova tema za njega deplasirana, iako ne mora da znači da neki ne bi želeli još više, i više, i više....

Međutim ako čovek nije zadovoljan kako je prošao u dosadašnjem životu, verovatno mu razmišljanje o propustima, krivim odlukama i izborima nije strano.
Na greškama se uči.

dao sam nekima..uglavnom rodjacima no vracaju mi kad oni zele i kako zele da dalje te pare ne mogu da iskoristim u celini..

Pod kojim uslovima si dao pare? Jel bilo "dacesh kad budesh imao" ili je bilo konkretnih datuma? Ako si rekao "dacesh kad budesh imao" krivica je u potpunosti na tebi i treba da te sramota shto kukash po internetu. Ako si dao sa tachnim detaljima oko vracanja, onda si u pravu i treba da kukash.

Back