Da li bi neka žena pristala da bude sa muškarcem a da zna da je isti bio sa muškarcem?

Ja mislim da si ti homoseksualac pa te pogodila tema.
А ја и даље остајем при ономе што сам већ написао и додајем да овим само потврђујеш да сам у праву, јер скрећеш са суштине на тривијалности.

Vi gejevi ste osetljivi na ovakve teme iako ona nije otvorena kao homofobna.
Правећи се блесав нећеш ме убедити да си блесав, а нећу сигурно ни ја поблесавити. Ако неког у дискусији таргетираш, етикетираш, осуђујеш и вређаш, буди спреман да ти се у тој дискусији јаве и они које не прозиваш али им ипак смета то, из теби можда запањујућих разлога ето. Нисмо сви искварени до те мере да толеришемо ширење и подстицање мржње, а нисмо ни глупи да нас убеђујете како никог не мрзите и како су ове теме посуте шљокицама и посвећене ширењу љубави док на њима људе називате болесницима итд.

Samo komentarišem, ne zanima me uopšte da li jesi ili nisi.
Да те не занима, не би се тиме бавио, поготово кад није тема, а пошто се бавиш тиме иако није тема, онда могу само да ти поручим, пристојно речено, да не какиш.

Не, мислим да теби лично смета то што је твоја девојка или жена била пре тебе с другим мушкарцем, иако се то може рећи за већину жена данас. О разлозима за то могу само да нагађам јер немам довољно података да бих могао да будем сигуран.
nemoj vise da pogadjas, rasplakat cu se..

Да те не занима, не би се тиме бавио, поготово кад није тема, а пошто се бавиш тиме иако није тема, онда могу само да ти поручим, пристојно речено, да не какиш.
Ma živ nisam dok ne saznam da li derpe ili ne. Zadrži slobodno to za sebe i u sebi.

Back