Da li bi mogli opet sami zvanicno da zivite ili bi potpisali ipak ponovo?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Muz/zena odu/umru,nebitno - niste vise potpisani,otpisali ste se,zvanicno vazite za slobodnu osobu.

Kazu da ljudi potpisani naviknu na zajednicu i ne mogu sami da zive.
Deceniju,dve,tri kasnije ipak im treba neko da se raspravljaju,piju kafu,otimaju o cebe,jorgan,setaju Zemunskim kejom,Kalisem,vidikovcem iznada Valjeva,Kursumlije,djavom u NS,PK i tako...

Da li bi se potpisali ponovo ili ne?

Muz/zena odu/umru,nebitno - niste vise potpisani,otpisali ste se,zvanicno vazite za slobodnu osobu.

Deceniju,dve,tri kasnije ipak im treba neko da se raspravljaju,piju kafu,otimaju o cebe,jorgan,setaju Zemunskim kejom,Kalisem,vidikovcem iznada Valjeva,Kursumlije,djavom u NS,PK i tako...

ni prvi put nisam imo preke potrebe da potpisujem, sto bi pa to radio ponovo?

- - - - - - - - - -

Nije nuzan potpis valjda za zajednicki zivot?

u srbiji nije vazan potpis vec pechat :lol:

Morbidno definisana tema, šta fali Da li umete/volite da živite sami?

:)

Uvek bih se trudila da nađem novog partnera i da sa nekim delim život.
Za mene je svakako zdravije, kvalitetnije, veselije itd. kada živim sa nekim.
Dijalog je zdrav, čak i kad/ako je svađa.
Čudi me, recimo, da se matorci češće ne udružuju, pogotovo ako žive u gradovima. Ako u starosti ne budem imala muža/dečka, volela bih da živim sa još 5 baba na gajbi, da se kockamo, alkoholišemo, svađamo, družimo, kao Golden Girls :)

lead_960.jpg

u srbiji nije vazan potpis vec pechat :lol:

Vidio sam :lol:

Čudi me, recimo, da se matorci češće ne udružuju, pogotovo ako žive u gradovima. Ako u starosti ne budem imala muža/dečka, volela bih da živim sa još 5 baba na gajbi, da se kockamo, alkoholišemo, svađamo, družimo, kao Golden Girls :)

lead_960.jpg

Sta ces kad shvatis da zivot nije film koji ima nastavak ? :D

Nisam se potpisala ni prvi put.
Nisam pristalica potpisanog braka jer smatram da se emocije time degradiraju. Ako nam je lepo, lepo nam je bez papira. Cemu on?

"Ako nesto znam, znam da budem sam." i nemam nikakav problem sa tim. Naproiv, moje bice vapi za osamom i volim da zivim sama ( sa detetom/ decom ). A nisam nedruzeljubiva uopste. volim da imam i drustvo i partnera. volim da provedemo neko vreme zajedno, moze i nekoliko dana, ali da ipak moze svako u svoj zivotni prostor posle.

Razumem one koji nisu bili u braku da zamisljaju da je to ne znam ni ja sta. Ali ne razumem sta nagoni one koji su bili da opet tako zive. Video, probao...

Ovo ne bi potpiso

Nisam se potpisala ni prvi put.
Nisam pristalica potpisanog braka jer smatram da se emocije time degradiraju. Ako nam je lepo, lepo nam je bez papira. Cemu on?

"Ako nesto znam, znam da budem sam." i nemam nikakav problem sa tim. Naproiv, moje bice vapi za osamom i volim da zivim sama ( sa detetom/ decom ). A nisam nedruzeljubiva uopste. volim da imam i drustvo i partnera. volim da provedemo neko vreme zajedno, moze i nekoliko dana, ali da ipak moze svako u svoj zivotni prostor posle.

Razumem one koji nisu bili u braku da zamisljaju da je to ne znam ni ja sta. Ali ne razumem sta nagoni one koji su bili da opet tako zive. Video, probao...

pa nisu svi ljudi isti, svako se moze zajebati a i ljudi se promijene

- - - - - - - - - -

bogomoljka ko ovi moji drugari, u vezama sto godina, imaju svoje stanove, ali zive oboje kod mame i tate, jednostavnije im je, ne moraju kuhati, prati i sl..

pa nisu svi ljudi isti, svako se moze zajebati a i ljudi se promijene

- - - - - - - - - -

bogomoljka ko ovi moji drugari, u vezama sto godina, imaju svoje stanove, ali zive oboje kod mame i tate, jednostavnije im je, ne moraju kuhati, prati i sl..

Ako moram da biram izmedju mame i muza, onda bih ipak muza :mrgreen::lol:
Da zivim sa mamom zavrsili bi u crnoj hronici :lol:

Ako moram da biram izmedju mame i muza, onda bih ipak muza :mrgreen::lol:
Da zivim sa mamom zavrsili bi u crnoj hronici :lol:

yebiga, ti bi plasman, a da ne opeglas operes, ja ne bi pristao nikad na takav odnos idi mi dodji mi. mozda ranije da, ali sada ne

- - - - - - - - - -

okej su mi te neozbiljne kres shemice, al smor mi je sada kad sam omatorio :))))

Verovatno zato što su previše umorni, stari i bolesni da bi se udruživali (ili trpeli nepoznate...)

Inače je super ideja.

Back