Да ли би држава наставила да тражи мртвог човека?

Да ли би држава наставила да тражи мртвог човека?

• Да ,Европа нема алтернативу

• Нема смисла да се тражи мртав човек

• Не верујем да је мртав

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nece ga naci, mladic je ionako otisao u legendu, ako nastave sa ovim blamiranjem, samo ce mu podici vrednost u srpskom narodu

ne treba ružno govoriti o generalu, veliki je to borac i srbin ima on veliki rejting
i tako i treba da bude a dušmani srpskog naroda neka crknu a nedaj bože
da se generalu nešto desilo, naš zakon treba svakako da proglasi generala
mrtvim ili nestalim pa neka ga posle toga traže oni kojima on treba.

Што јел нисам пристојан :)

О, да, овде чим споменеш ту болну тему, залепе ти бан.......другови офанзивци!
Хвала за опомену

:hahaha:

Ma nije zbog toga, nego zato sto je to sto pises daleka proslost, a treba gledati dakle, kakoizvuci imovinu, a ne kriviti njihove potomke i unuke.:)

Уколико суд донесе одлуку да се Младић прогласи мртвим да ли ће држава наставити да га тражи?

Pa koliko sam ja cuo,bez zemnih ostataka nista. Potraga/farsa se nastavlja. A ako postoje osnovane sumnje ali nije sigurno da je mrtav,poternica se tako ukida da je moguce njeno aktiviranje ako se dokaze suprotno.

Barem sam ja to tako razumeo.

Centar naseg naciona je danas u Banjaluci, ti mladi Srbi iz RS, ta mlada srpska drzava je sve sto je od nas ostalo i sve sto moze da nas vrati nazad.

Moj bold!

Cenim da je ovo tacno i da upravo to treba izbeci :mrgreen:

Sve dok se ne nađu kosti.

Није потребно да се пронађу посмртни остаци да би се неко прогласио мртвим!
Узимају се у обзир године,здравствено стање као и околности.Пошто се не зна где је Младић сасвим је јасно да се не може ни оспорити његова смрт.

Не постоје докази који говоре да јесте у Србији ,нити докази који говре да је жив!

bez obzira na odluku o proglašenju mrtvim, srbija će biti primorana sa nastavkom traženja ratnog zločinca r.mladića

Првенствено није доказано да је ратни злочинац ,ово вам говорим по стоти пут,друго
нема смисла тражити мртвог човека!

Није потребно да се пронађу посмртни остаци да би се неко прогласио мртвим!
Узимају се у обзир године,здравствено стање као и околности.Пошто се не зна где је Младић сасвим је јасно да се не може ни оспорити његова смрт.

Не постоје докази који говоре да јесте у Србији ,нити докази који говре да је жив!
Reče mi osoba koja ga smatra izrazito vitalnim .A nakon ovih priča priznaje da ipak nije fizički najzdraviji.Koje kontradiktornosti.Nisi mogla sama da dođeš do tog zaključka.

Back