ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
eto zalile ste se da dugo nije bilo ankete pa evo jedne . dakle muz radi za vas i djecu a vi cistite kucu , pecete kolace i brinete za djecu . zvuci primamljivo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto zalile ste se da dugo nije bilo ankete pa evo jedne . dakle muz radi za vas i djecu a vi cistite kucu , pecete kolace i brinete za djecu . zvuci primamljivo ?
ne
ne bih bila samo domacica nikada
nisma taj tip zene
a, jesam domacica, pored svega onoga drugoga sto radim u zivotu, jer i perem, i peglam, i kuvam, i pecem kolace i brinem za decu i cistim kucu
štaće mi takva
pa ono jes, više voliš da ti čistiš kuću gajiš decu i pečeš kolače![]()
pa ono jes....više volim da iam snjom šta da prozborim, a poslove možemo i da podelimo nije problem...sigorno neću uzmem da čitam novine il zevam u konp ceo dan a ona sve sama da radi
de piše da žena koja gaji decu čisti kuću i peče kolače nume da prozbori? ili si ti molekularni biolog po zvanju a književnik po interesovanju pa ti treba poseban stimulans?
neka radi to joj je zapisano u dnk . da je to tezak posao ne bi zene zivjele duze od muskaraca .
de piše da žena koja gaji decu čisti kuću i peče kolače nume da prozbori? ili si ti molekularni biolog po zvanju a književnik po interesovanju pa ti treba poseban stimulans?
pa dobro, ideš iz krajnosti u krajnost....niko nije reko da je ta mutava...
al dobro, nisi me skonto šta sam teo kaem očito...
pa ti si reko bate, kažeš da bi voleo da imaš šta s njom da prozboriš, a pošto nije da si naročito produhovljen, a i gledajući te ovde s ovim... visokointelektualnim ženama jelte... onda ta s kojom ti nemaš šta da prozboriš definitivno bi trebalo da bude mutava.
ja mogu od srca da poželim svakom onom ko želi domaćicu za ženu da takvu i dobije...štaviše, da dobije neku koja će da bude barem duplo vrednija po kući od onog što je on zamišljao![]()
opet kažem, posao domaćice nije nešto što isključuje te neke kvalitete koje ti ceniš u žene. druga je stvar što si uvrteo sebi u glavu (ko i većina žena uostalom) da je glavno obeležje 'intelektualke' to da se gadi kućnih poslova
moš ti to da zamisliš koko mora da bude neinteligentna ta koja bi za mene bila mutava![]()
jokjesi se naljutio sad![]()
nigde ja nisam pomeno intelektualku i da mora da se gadi kućnih poslova da bi mi pasovala![]()