da li bi bile domacice ?

bila bi domacica ...

• da

• ne

• samo uz bogatuna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja kad nesto bolje razmislim....koji ce mi k***c jedna zena,... Na stranu sale, poznajem likove koji zaradjuju, dodju kuci ostave platu na stolu, skuhaju veceru svima i onda operu podove... A zena cijeli dan sjedi na FB, ili sa prijateljicama (ljubavnikom) ili teretana ili neznam ni ja....a djecu vode u McDonalds jer neznaju ni dvoje jaja skuvati....Ima ih i normalnih, ali vecina danasnjih zena su katastrofa...Pa to je nevidjeno cega su se moje oci nagledale...Bas prekjuce smo bili u gostima kod jedne sto bas sve ono gore navedeno radi, i ona se zali mojoj djevojci kako je morala da nadje ljubavnika jer muz nema nikada vremena za nju....a ja sam u tom momentu pricao sa njim dok je kuvao veceru (gospodja hoce specijalitete, ne paprikas ili pasulj) i pita mene mogu li da mijesam dok promjeni pelene malom....koji mi je sumnjivo dali je njegov....ma ovo je suludo sta se desava jbt

pa ono jes....više volim da iam snjom šta da prozborim, a poslove možemo i da podelimo nije problem...sigorno neću uzmem da čitam novine il zevam u konp ceo dan a ona sve sama da radi

de piše da žena koja gaji decu čisti kuću i peče kolače nume da prozbori? ili si ti molekularni biolog po zvanju a književnik po interesovanju pa ti treba poseban stimulans?

de piše da žena koja gaji decu čisti kuću i peče kolače nume da prozbori? ili si ti molekularni biolog po zvanju a književnik po interesovanju pa ti treba poseban stimulans?

pa dobro, ideš iz krajnosti u krajnost....niko nije reko da je ta mutava...
al dobro, nisi me skonto šta sam teo kaem očito...
edit...žena kojoj je to ono...zadovoljstvo ima specifičan mentalni sklop...kako da ti kaem...

- - - - - - - - - -

ja mogu od srca da poželim svakom onom ko želi domaćicu za ženu da takvu i dobije...štaviše, da dobije neku koja će da bude barem duplo vrednija po kući od onog što je on zamišljao :super:

neka radi to joj je zapisano u dnk . da je to tezak posao ne bi zene zivjele duze od muskaraca .

:malav:
aha
u genu koji je kodiran 'vako "zenamajemestoukuci"
nalazi se odmah pored gena "muskarcimatrebanabijatirogovestocesce"
a geni se nalaze na hromozmu 47

ravana, biti provokativan u forumskim diskusijama zahteva odredjeni minimum inteligencije i duhovitosti, ti nisi lose dete, al taj minum zaista ne posedujes, toliko glupih i jadnih floskula cusmo do tebe odkada postojis na ovome pdfu, da se i sama sebi ( a i drugim zenama) cudim kako ti uopste odgovaramo na teme :)

- - - - - - - - - -

:rotf:
o, shamaru, pile moje :)

pa dobro, ideš iz krajnosti u krajnost....niko nije reko da je ta mutava...
al dobro, nisi me skonto šta sam teo kaem očito...

pa ti si reko bate, kažeš da bi voleo da imaš šta s njom da prozboriš, a pošto nije da si naročito produhovljen, a i gledajući te ovde s ovim... visokointelektualnim ženama jelte... onda ta s kojom ti nemaš šta da prozboriš definitivno bi trebalo da bude mutava.

ja mogu od srca da poželim svakom onom ko želi domaćicu za ženu da takvu i dobije...štaviše, da dobije neku koja će da bude barem duplo vrednija po kući od onog što je on zamišljao :super:

opet kažem, posao domaćice nije nešto što isključuje te neke kvalitete koje ti ceniš u žene. druga je stvar što si uvrteo sebi u glavu (ko i većina žena uostalom) da je glavno obeležje 'intelektualke' to da se gadi kućnih poslova

eto zalile ste se da dugo nije bilo ankete pa evo jedne . dakle muz radi za vas i djecu a vi cistite kucu , pecete kolace i brinete za djecu . zvuci primamljivo ?

Zvuci. Vrlo.
Ne znam zasto se to vezuje za vrstu kucnog pritvora i gledanje serija u slobodno vreme!?!
Ako on zaradjuje dovoljno, a moja zarada tek tolika da se plate kupovni kolaci, torte, zena koja cuva decu i pere prozore- cemu to? Niko drugi ne moze sa vise truda i kvalitetnije ti to uraditi. Na starnu to, sto i da radim prekovremeno, manje bih spavala i opet sama to obavljala. Volim sve domace i ne bih trpela stranca u kuci da mi briska i ceprka po zivotnom prostoru.
Tako da- radila ne radila, bila bih uvek i domacica.

ok ,nebitno...
samo kažem da ne bi bio oduševljen da je kuhinja previše oduševljava, kao i uopšte trčaranje po kući jer svi znamo kakve su žene koje kuhinja preterano oduševljava, kao što me ne bi oduševljavalo ni da je neka koja se gadi toga, koja je nekakva kobajagi teška gospođa...
neka sredina je najbolja...a ja kad vidim da je prenatrpana obavezama sigurno neću da sedim i gledam kako sama radi, nego ću da joj pomognem...
i ako je neko zato papuča, ok je to

Back