Da li bezobrazluk nečija potreba?

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svako pokušava da se istakne na neki način. Neki pameću a oni koji je nemaju dovoljno, najčešće bezobrazlukom. Čini mi se nekako logično.
Neobično mi je kada je neko zaista pametan, vidi se da zna, znači nema potrebe da bude bezobrazan a ipak jeste bezobrazan preko svake mere.

Pojedini korisnici ovog foruma zaista imaju i inteligenciju i znanje. Zaključilo bi se da nemaju nikakvu potrebu da se ističu na drugi način.
Uprkos tome, neopisivo su bezobrazni!

Da li to znači da je bezobrazluk nečija potreba koja nema veze sa ostalim osobinama ličnosti?
Ti sam vidiš da "to" što simbolišeš rječju "to" ne znači...ne implicira tako nešto.

Svako pokušava da se istakne na neki način. Neki pameću a oni koji je nemaju dovoljno, najčešće bezobrazlukom. Čini mi se nekako logično.
Neobično mi je kada je neko zaista pametan, vidi se da zna, znači nema potrebe da bude bezobrazan a ipak jeste bezobrazan preko svake mere.

Pojedini korisnici ovog foruma zaista imaju i inteligenciju i znanje. Zaključilo bi se da nemaju nikakvu potrebu da se ističu na drugi način.

Da li to znači da je bezobrazluk nečija potreba koja nema veze sa ostalim osobinama ličnosti?
Bezobrazluk je stvar vaspitanja.Tj nevaspitanja.

Можеш навести пар примера?

Tako je Georgjune.

U globalu gledano,nasem narodu treba diktatura iz vise razloga: 1) zemlja seljaka-davno rekla Desanka Maksimovic 2) cesto smo ratovali 3) nekotrolisana globalizacija u svim drustvenim sferama unistava i ono malo potencijala sto nam je ostalo.......:hvala:
Dakle ..svako za sebe lično neka govori i u svoje ime a ne za narod kao što ti kažeš.. eto recimo meni ne treba diktatura a verujem da ni drugim ljudima nije potrebna diktatura i opet ponavljam ako je tebi potrebna ti pronađi nekoga Pa neka ti diktira šta da radiš, i kako da se ponašaš..

Dakle ..svako za sebe lično neka govori i u svoje ime a ne za narod kao što ti kažeš.. eto recimo meni ne treba diktatura a verujem da ni drugim ljudima nije potrebna diktatura i opet ponavljam ako je tebi potrebna ti pronađi nekoga Pa neka ti diktira šta da radiš, i kako da se ponašaš..
cim se bunis protiv diktature,znaci da zivis u istoj........
E sta je sad diktatura,a sta nije..........

E sta je sad diktatura,a sta nije........
Ne ja ne živim u diktaturi

E sta je sad diktatura,a sta nije..........
U Srbiji ne postoji diktatura. Srbija je parlamentarna demokratija s višestranačkim sistemom. Ima izabranu vladu, više političkih stranaka, slobodu medija i slobodu izražavanja. Građani imaju pravo glasa i političko učešće u procesu donošenja odluka...

To je sve egoizam, ali ipak ima pojedinaca za koje se donekle može shvatiti njihov egoizam jer imaju nekakvih postignuća. Mnogo su opasniji, zlokobniji i zlonamjerni egoisti bez velikih postignuća.

Back