Da li bezobrazluk nečija potreba?

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Svako pokušava da se istakne na neki način. Neki pameću a oni koji je nemaju dovoljno, najčešće bezobrazlukom. Čini mi se nekako logično.
Neobično mi je kada je neko zaista pametan, vidi se da zna, znači nema potrebe da bude bezobrazan a ipak jeste bezobrazan preko svake mere.

Pojedini korisnici ovog foruma zaista imaju i inteligenciju i znanje. Zaključilo bi se da nemaju nikakvu potrebu da se ističu na drugi način.
Uprkos tome, neopisivo su bezobrazni!

Da li to znači da je bezobrazluk nečija potreba koja nema veze sa ostalim osobinama ličnosti?

Svako pokušava da se istakne na neki način. Neki pameću a oni koji je nemaju dovoljno, najčešće bezobrazlukom. Čini mi se nekako logično.
Neobično mi je kada je neko zaista pametan, vidi se da zna, znači nema potrebe da bude bezobrazan a ipak jeste bezobrazan preko svake mere.

Pojedini korisnici ovog foruma zaista imaju i inteligenciju i znanje. Zaključilo bi se da nemaju nikakvu potrebu da se ističu na drugi način.

Da li to znači da je bezobrazluk nečija potreba koja nema veze sa ostalim osobinama ličnosti?

U pitanju je kompenzacija zbog neceg iz reala .... lijecenje frustracija i sl

moram da nabavim electro shok neki da ne dozvolim nikom da mi se obrati, jer niko ne zasluzuje ni da razmisljam o njegovoj potrebi da mi se obrati radi hrane ega

Tako je Georgjune.

U globalu gledano,nasem narodu treba diktatura iz vise razloga: 1) zemlja seljaka-davno rekla Desanka Maksimovic 2) cesto smo ratovali 3) nekotrolisana globalizacija u svim drustvenim sferama unistava i ono malo potencijala sto nam je ostalo.......:hvala:

Pa imas ljude koji ne shvataju ovo mesto ozbiljno i sprdaju se,a imas nevaspitane krelce a imas i likove koji spustanjem drugih sebe uzdizu..
Prvi su normalni,drugi nisu vaspitani,a treci,ma je ego otisao u visine..
A potrebe izviru iz minusa licnosti,sto naravno ne znaci da on ne moze da ima i neke velike pluseve..
Tj mozes ti da budes ultra sve al da si i dalje bezobrazan i snihosnodljiv,a mozes i dabudes prosek a da si kulturica i fin i sve...

то је знак да треба и као модератор да се пензионишеш :D

Kod inteligentnih osoba, bezobrazluk je racionalna odluka, kad ocene da neko zasluzuje da se tako ponasaju prema njemu.

Kod inteligentnih osoba, bezobrazluk je racionalna odluka, kad ocene da neko zasluzuje da se tako ponasaju prema njemu.

спустиш се на њихов ниво
е то се сад користи у медицини
лекар је дужан да ти објасни на српском који ти је.
некој стоци са овог форума не можеш другачије сем да се спушташ јер дозлогрди оно "не ради то јер си онда исти" и док сам ја на нивоу што би рекао хер жика, стока испадне паметнија од мене, вређа, ниподаштава и то све ради без санкција, најстрожије што може да се деси ако ћутиш је да му неки модератор обрише пост.
тако да стоци треба рећи да је стока, кретену да је кретен, дебилу да је дебил и ко га пусти на овај форум и то није никакав безобразлук то је истина.

"Ne priča baba san kako je usnila, no kako joj milo." :D

не сметаш ти мени као модератор нити као човек него на основу твог поста (пошто сам и ја био модератор) знам за те безобразлуке о којима си писао у уводном посту.
ето тоталну искривљену пројекцију имаш :D

Ljudi se ističu stavom prema dobru i zlu i osobinama kao ovakvi ili onakvi, a inteligencija nije osobina nego sposobnost ispoljavanja navedenog prije "inteligencija".

Poslednja izmena:
Moj bezobrazluk,pošto je ovo psihologija,je dvojak:
-Kojim teram izvaljivače gluposti da promisle i domisle rečeno pametnije,mudrije
-i drugi vid mog bezobrazluka je iz očajničkog protesta prema tvorcu Univerzuma što smo
takvi kakvi smo mi ljudska bića-smrtni,subjektocentrični,nesavršeni,slinavi,traljavi,skloni razboljevanjima...-moglo
bi se nazvati depresivnim egzistencijalnim bezobrazlukom-na zlo odgovaram fingiranim zlom...
El dobro?:per:

Svacija je potreba.
Ako tvrdimo da nismo bezobrazni, uskracujemo sebi taj deo licnosti i lazemo.

...rade psiholoski mehanizmi odbrane licnosti.

Setimo se samo: negiranje, potiskivanje, reaktivna formacija, projekcija..... I pored svega ovoga, neko ce reci da nije bezobrazan? Haha, pa mozda neko ko ima narcisoidni poremecaj licnosti samo, pa nema uvid u svoje "stanje".

A laze upravo onaj koji drugom kaze da laze, sto priznaje svoju manu, kao i manu ljudi uopste.

Laze se, bezobrazluk je tu, manipulsie se, emotivno ucenjuje, to svi rade manje vise, mnogi nisu ni svesni toga. Ljudska smo bica a ne isprogramirani roboti

dobar politicar je nikola seceroski

- - - - - - - - - -

sece_400x400.jpg

- - - - - - - - - -

meni je recimo najlakse ugoditi,nemoj ,da mi se obracas nikad nikakvim povodom osim cinjenja dobrog

Back