Ne razumem kako ti je društvo neosnovano u blokadi ? 
Stečajni postupak traje sve dok se poverioci ne namire,ne bitno da li to traje dve,pet ili sto godina.Kad se poverioci namire,društvo ide u likvidaciju istog trenutka. 
)
Lako, blokira ga poreska na osnovu nekih samo njima poznatih parametara, visina blokade 2 500 000, 00 din. Onda ih ja tužim (što se nisu nadali) i podnesem krivičnu prijavu protiv NN lica iz poreske zbog zloupotrebe službenog položaja. Onda se oni zaprepaste, jer ko sam ja da smem protiv poreske, te ne može šut sa rogatim itd...

Onda se sudimo, sudimo, sudimo i na 10 ročištu, poreska dokaže da ja lažem, pošto je blokada mog računa trenutno SAMO 6 755,00 din.

Sad se ja zaprepastim, proverim i stvarno je tako, dva ipo miliona pojela maca, puj pike ne važi, mir mir niko nije kriv.

Sudija (ženski) zaključi da ja lažem protiv poreske jer eto ja uopšte nisam u velikoj blokadi i mogu sutra da počnem da radim i presudi u njihovu korist. Međutim ja ne odustajem, tužim poresku za izgubljenu dobit, jer gde je moje dve godine bez plate, socijalnog, zdravstvenog, dve godine nerviranja, bez sexa pošto sam ružan i nijedna neće da bude sa mnom ako ne platim, a ja zbog njih nemam sa čim da platim, pa gde je emocionalna bol zato što su moja deca prekinula kontakt jer im ne plaćam alimentaciju, pa gde je izgubljeni poslovni ugled.........uglavnom sad ja tražim od poreske ona dva miliona koja su oni tražili od mene.

Nastavak sledi u (ne)dogledno vreme.