Da li Baka Prase loše utiče na našu djecu

Da li Baka Prase loše utiče na našu djecu

• Da

glasova: 14 73,7%
  • Ne

glasova: 2 10,5%
  • Ko je to

glasova: 3 15,8%

• Ukupno glasova
    19
Šta mislite? Sad sam malopre gledao snimak gdje vozi svog oca sveštenika u ferariju 200 na sat i otac sveštenik ne može da vjeruje da mu je sin takav delikvent.. šta će jadan čovjek... i šta mislite da li ga je Velja Nevolja reketirao i ako jeste da li Vam je drago zbog toga jer se ovaj jutjuber ponašao bahato i nosio sat od 10 hiljada evra.. Ja nemam djecu, ali pitam roditelje sa foruma - da li vaša djeca gledaju takve sadržaje i šta mislite da li takve stvari loše utiču na njih, da li takve stvaraju stvaraju komplekse djeci :think:
jel si mu video dupe?
slikavao

Ne znam zašto ga svi napadaju. Jeste da se izvesno razlikuje po svojim klipovima i ponašanju od ostalih, ali to je njegov izbor. Otvorio je kanal za sebe, ne za vas. To što vam smeta, vaš je problem. Ignorišite i ne ulazite u njegov kanal.
Takva su vremena sad. I u budućnosti će biti sto Baki Praseta a ne ovaj jedan.
Nema poente napadati ga, osuđivati ga i ići protiv njega. Čak ni komentarisati na tu temu.

Ne znam zašto ga svi napadaju. Jeste da se izvesno razlikuje po svojim klipovima i ponašanju od ostalih, ali to je njegov izbor. Otvorio je kanal za sebe, ne za vas. To što vam smeta, vaš je problem. Ignorišite i ne ulazite u njegov kanal.
Takva su vremena sad. I u budućnosti će biti sto Baki Praseta a ne ovaj jedan.
Nema poente napadati ga, osuđivati ga i ići protiv njega. Čak ni komentarisati na tu temu.
Mi ga ne gledamo, ovde je reč o deci.

FBxOxzMX0AEgKKO.jpeg

Back