gost 433281
Ističe se
- Poruka
- 2.545
Своје дете васпитавај како хоћеш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Своје дете васпитавај како хоћеш.
Prijava za nasilje / pretnje nasiljem.Своје дете васпитавај како хоћеш.
Ае бежи бреPrijava za nasilje / pretnje nasiljem.
Nemas prava da bijes dete ni po zakonu / jeste nasilni cim je ime kluba / nov zakon prijavice te svi.Ае бежи бре
jel si mu video dupe?Šta mislite? Sad sam malopre gledao snimak gdje vozi svog oca sveštenika u ferariju 200 na sat i otac sveštenik ne može da vjeruje da mu je sin takav delikvent.. šta će jadan čovjek... i šta mislite da li ga je Velja Nevolja reketirao i ako jeste da li Vam je drago zbog toga jer se ovaj jutjuber ponašao bahato i nosio sat od 10 hiljada evra.. Ja nemam djecu, ali pitam roditelje sa foruma - da li vaša djeca gledaju takve sadržaje i šta mislite da li takve stvari loše utiču na njih, da li takve stvaraju stvaraju komplekse djeci![]()
Mi ga ne gledamo, ovde je reč o deci.Ne znam zašto ga svi napadaju. Jeste da se izvesno razlikuje po svojim klipovima i ponašanju od ostalih, ali to je njegov izbor. Otvorio je kanal za sebe, ne za vas. To što vam smeta, vaš je problem. Ignorišite i ne ulazite u njegov kanal.
Takva su vremena sad. I u budućnosti će biti sto Baki Praseta a ne ovaj jedan.
Nema poente napadati ga, osuđivati ga i ići protiv njega. Čak ni komentarisati na tu temu.
Ali ne napadaju ga deca već vi.Mi ga ne gledamo, ovde je reč o deci.
Ne i u mentalnom smisluPa, nije valjda još prase...Porastao je
Takvu budalu i treba napadati.Ali ne napadaju ga deca već vi.
Ne. Baš suprotno. Jer on nastavlja iako ga napadaju. Znači vi ste još veće budale što ga napadate umesto da ga ignorišete i blokirate njegov kanal.Takvu budalu i treba napadati.