Da li Ana Adzic mrzi zene ili iznosi istinite podatke?

Boljarin

Buduća legenda
Poruka
28.390
Slucajno naidjem na clanak u blicu od 31. decembra 2016. koji pocinje ovako :
http://www.blic.rs/vesti/hronika/on...ale-lepotice-ogrezle-u-teski-kriminal/5etnj3z
"Stručnjaci smatraju da je reč o mračnoj strani emancipacije i da zene ne žele da budu u pozadini ni u kriminalu"
Naravno, da je poznato da muskac nije ni blizu los koliko to moze da bude zena, ali ni najbolji nije ni blizu najbolje zene. Tako da mislim da Ana iznosi samo poznata misljenja strucnjaka.

Sta vi mislite o tome?

Poslednja izmena:
Slucajno naidjem na clanak u blicu od 31. decembra 2016. koji pocinje ovako :
http://www.blic.rs/vesti/hronika/on...ale-lepotice-ogrezle-u-teski-kriminal/5etnj3z
"Stručnjaci smatraju da je reč o mračnoj strani emancipacije i da zene ne žele da budu u pozadini ni u kriminalu"
Naravno, da je poznato da muskac nije ni blizu los koliko to moze da bude zena, ali ni najbolji nije ni blizu najbolje zene. Tako da mislim da Ana iznosi samo poznata misljenja strucnjaka.

Sta vi mislite o tome?
Mislim da te je neka forumašica duboko povredila.

Ja sam manjeviše pozitivno opterećen,uglavnom ženskim ekstremitetima u rl, ne otvaram gomilu pljuvačkih tema o ženama.:zcool:Ti si drdoktor?

Gresis, malo si preopterecen forumom treba da odmoris, prividja ti se rec forumasica su svakom tekstu.
Cak ne vidis ni ko pise ili mislis da je Ana opterecena forumasicama ili imas neki problem, koji nije za ovu temu.

- - - - - - - - - -

a šta je tema? :think: kao da li ima više kriminalki nego pre 20 godina ili da li bismo da smo ko one... hmm pa valjda nećemo mada ko zna ima još da se živi :per:

- - - - - - - - - -

šta fali cice mafijašice

Tema je da li mislite isto kao strucnjaci ili drugacije. Recimo, da losa zena moze da bude mnogo gora od najgoreg muskrca, a najbolja bolja od najboljeg.
Ili mislite da su sve to izmisljene gluposti, a da su isti i jedni i drugi?

Понекад сам у дилеми да ли је Бог мушкарцу дао више физичке снаге да заштити жену, или да је преживи.

:lol:

- - - - - - - - - -

Мало ти је тема уопштена.

Подједнако смо и лоши и добри.
Мени није јасно чему антагонизам између мушкарца и жене- ко је бољи, ко је гори?
То је бзвз.

Pih, uvodni post je tako obećavao, kad ono ništa.
Jedna koja previše insistira na svojoj ulozi ravnopravnog i, pazi sad, časnog pljačkaša, :lol: te deluje da joj je najveći poduhvat u čitavoj priči kako izreklamirati pompeznu i po svoj prilici... malo doteranu biografiju, onda više psihopata, jedna supruga kriminalca koja se upetljala više nego obično i par pomahnitalih starleta. :(

:lol:

- - - - - - - - - -

Мало ти је тема уопштена.

Подједнако смо и лоши и добри.
Мени није јасно чему антагонизам између мушкарца и жене- ко је бољи, ко је гори?
То је бзвз.

Da, cemu? Cemu dokazivanje ? Cemu sluzi javno na sirokom polju dokazivanje da je nekome teze samo zato sto je nekog pola ili nekog opredeljenja?

Ima li to veze sa nekim politickim kljucevima i neopravdanim ambicijama?

Sta je, tu je, ali ja mislim da je Ana u Blicu htela da bude primecena kao drugaciji novinar od novinarki.

- - - - - - - - - -

Pih, uvodni post je tako obećavao, kad ono ništa.
Jedna koja previše insistira na svojoj ulozi ravnopravnog i, pazi sad, časnog pljačkaša, :lol: te deluje da joj je najveći poduhvat u čitavoj priči kako izreklamirati pompeznu i po svoj prilici... malo doteranu biografiju, onda više psihopata, jedna supruga kriminalca koja se upetljala više nego obično i par pomahnitalih starleta. :(

Nista u smislu kriminalnih desavanja? :) Nista u smislu ko je kome i zasto? Ili jednostavno, nista novo?:)

Izvoli, pa zanovi po volji.:)

Vidi ovaj bi da zavadi žene, ali žene se samo međusobno mogu zavaditi-ne treba muški posrednik, pokvarićeš situejšn :lol:

Istina,a sta kazu kolege o toj problematici?

Posteno, poceo sam da se zgrazavam na opste izmisljeno javno jedinstvo zena i trenutnu reakciju intelegencije na ovo stanje.

Vise ni film ne mogu da snime, ni knjigu da napisu bez osvrta na "nepravednu" opstezensku udruznost protiv " muske dominacije" ili

je to nacin sakrivanja Kroninovih likova.

Kronin Arcibald, crni romanticar, bio bi aktuelan, da nije tranzicije "emancipacije" i otvorenih granica,

sada mozemo, komotno, da ga drzimo u kutiji u podrumu umesto regala.

Sedi pametnica u biblioteci na svom radnom mestu, a ispred nje gomila knjiga, pobacanih i spremnih za kontejner.

Sta ti se ovo desilo sa knjigama?

Rekao mi muz da to nista vise nije aktuelno i da samo zauzima prepune police.

A na podu, Marks, Tito, Lenjin, ali i Kronin i Branko, Osnovi elektrotehnike,
Sistemi upravljanja i naravno gomila strucnih knjiga, kao i uputstava za uredjaje koji jos rade.

Covek sve sto trazi nadje na Googlu i odstampa, da mu se nadje, ali ima li ta zena svog mozga?

Nemam pojma sta joj je muz, ali znam da nije bibliotekar.

Back