Da li 6 žena izlazi posle ponoći da popije espreso ?

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Upravo me jedna ženska osoba nabeđuje da je njih 6 drugarica ostalo posle ponoći i da su pile samo bezalkoholne koktele i završile sa espresom, a ja nekako ne mogu da poverujem.

Dakle ženske kad se skupite vas 5-6-7, u kasnim večernjim satima i zaglavite posle ponoći, jel popijete po neku čašu vina čisto da se zagrejete ili pijete samo espreso i bezalkoholne koktele?
I šta uopšte radite na tim sedeljkama u tako velikom broju i tako kasno uveče?

Upravo me jedna ženska osoba nabeđuje da je njih 6 drugarica ostalo posle ponoći i da su pile samo bezalkoholne koktele i završile sa espresom, a ja nekako ne mogu da poverujem.

Dakle ženske kad se skupite vas 5-6-7, u kasnim večernjim satima i zaglavite posle ponoći, jel popijete po neku čašu vina čisto da se zagrejete u ili pijete espreso i bezalkoholne koktele?
ženskoj osobi koja bimi to rekla ni ja nebi poverovo...

Dakle ženske kad se skupite vas 5-6-7, u kasnim večernjim satima i zaglavite posle ponoći, jel popijete po neku čašu vina čisto da se zagrejete ili pijete samo espreso i bezalkoholne koktele?

El to žena/devojka ili ćerka?

ma jok...izaze da se nalokaju kao pic.ke, prebiju lokalne kucke i povracaju u gradskom prevozu :roll:

Pa ja sam do pre samo par meseci gledao njih par koje su se vraćale sa kesama punim čipsa, smokija, mančmelouva, jel se tako piše? Kao i par flajki nekog vina.Ja ih pitam gde ste zaputile,a one hihihihih imamo žurku čekaju nas drugarice.A ja kažem a gde su vam muškarci ,a one hihihihi.Ja tu munem ortaka i kažem, aj da se uvalimo.Ali nismo se uvalili jer su se kasnije toliko napile da su zaspale kao klade.

ma jok...izaze da se nalokaju kao pic.ke, prebiju lokalne kucke i povracaju u gradskom prevozu :roll:

:rotf: e neka si im...

Ja bih rekla da je potpuno sporedna stvar sta su pile, ovde nekoga "zulja" kako su se drznule da izadju.
Sta ima lose u tome sto se stare prijateljice okupe jednom u mesec dana?
Ja ni "njemu" ne bi branila da izadje sa svojim starim drugovima, pa sta fali?
I kad izadjem tako jednom u sto godina ja licno ne pijem espreso, samo po vinu tucem, pa sta fali?

posle ponoci ne pijem toliko, sta sam popila popila sam pre toga. mogu tacno samo kafu, mozda neki digestiv ali to je to.
ono sto pijem ide uz veceru, znatno pre ponoci, treba telu vremena da to preradi. desi se doduse ako je neka kucna varijanta da zavrsimo flase i kasnije, ali to je ono lagano i opusteno ispijanje.
ne desava mi se da izadjem i pijem samo sokove ili bezalkoholne koktele a ne piju ih ni moje prijateljice.

:rotf: e neka si im...

Ja bih rekla da je potpuno sporedna stvar sta su pile, ovde nekoga "zulja" kako su se drznule da izadju.
Sta ima lose u tome sto se stare prijateljice okupe jednom u mesec dana?
Ja ni "njemu" ne bi branila da izadje sa svojim starim drugovima, pa sta fali?
I kad izadjem tako jednom u sto godina ja licno ne pijem espreso, samo po vinu tucem, pa sta fali?

Aha! Tu smo znači! z:shock:

nemoj da me lazhesh

to mi pritisak dizhe al opasno

eno javio se i jedan pametan chovek

idi vidi sta je Dragisa napisao i odseci si jedno 200 grama karaktera od njega

Ne lažem te , događaj se zaista desio i dan danas žalim što žene tako brzo uhvati piće, pa su se ove ženske lako ponapijale i nisu mogle da nas pozovu inače bi i one i mi imali jedno krajnje zabavno veče.

izlaze da pokupe mlade momcice, poflautaju im u wc-u ili haustoru, a pojedine se ogrebu za snoshku (to ove koje spavaju kod drugarice) :)))))))

Na vino idemo uvek posle pozorista, to nam je ritual.
Cesce alkohol pijemo u stanu neke od nas. Posedamo na pod, opustimo se, pretresemo razne teme...
Zasto ne bi pile samo kafu? Dobro, + rum :)

Back