Da l je moguće? Smanjenje plata za 10 odsto

Штедња, транспарентност, одговорност?:ok::ok::ok::worth::worth::worth:

Vlada se širi usred krize
Petak - 03.04.2009
Premijera Mirka Cvetkovića i njegova 24 ministra opslužuje 236 državnih sekretara, pomoćnika i savetnika, a ukupnu brojku sa svim administrativnim i uslužnim osobljem kabineta u Nemanjinoj nemoguće je utvrditi.

http://www.alo.rs/politika/13751/Vlada_se_siri_usred_krize

Evo ti ga gore broj zaposlenih u Vladi u tabeli u prvom postu (samo saberi). Mada, koji je tu stepen transparentnosti... pitanje je da li je to prava brojka.

pa so0bzirom da si se pokazao kao neko ko nema pojma od tebe bi bilo prirodno da u najgorem slucaju se na sledecim izborima suzdrzis od glasanja - sobzirom da su ti politicke i ekonomske mogucnosti predvidjanja jedne politike ravne nuli.

omasio si sabane . i ne samo ti . zato je buducnost srbije crna.

Zašto misliš da i ti nisi omašio? Tvoj izbor se samo nije empirijski evaluirao, a pitanje je kako bi se sve odigralo u slučaju pobede tvojih.

Zašto misliš da i ti nisi omašio? Tvoj izbor se samo nije empirijski evaluirao, a pitanje je kako bi se sve odigralo u slučaju pobede tvojih.

mislim da nisam omasio zato sto sam pogodio

sve sto sam ja pricao da ce se desiti ako pobede ovi tvoji - se na kraju i desilo.

srbija je ekonomski propala, prezaduzena, berza se raspala, proizvodnja nikad gora, porezi nikad veci sve u svemu jedna sveopsta ekonomska katastrofa haos i beznadje.

pa so0bzirom da si se pokazao kao neko ko nema pojma od tebe bi bilo prirodno da u najgorem slucaju se na sledecim izborima suzdrzis od glasanja - sobzirom da su ti politicke i ekonomske mogucnosti predvidjanja jedne politike ravne nuli.

omasio si sabane . i ne samo ti . zato je buducnost srbije crna.

Tako je Šabane, samo se ti povlači od gorih od sebe... Neka ti Tihi & Co određuju budućnost, nemoj ti sam... Oni bolje znaju...;)

Back