Da je besmisleno na ovom forumu pisati ozbiljno..?

Hm ono sto sam ja primetila to je da na se na ovom forumu 95% ljudi nadmece i to je glavna svrha pisanja. Cak se i faktor zabave izgubio. Bitno je samo biti duhovitiji, drcniji, zabavniji, ludji, bezobrazniji, sto vise spustiti nekome i time dokazati svoju "nadmoc":roll:

Naravno da se moze procitati i nesto ozbiljno, pametno samo retki su oni koji ovde uopste i hoce tako nesto da pisu zbog mase onih koji ce svaku temu okrenuti tako da se istaknu svojom, na kraju krajeva, gluposcu.

Pisao sam ja ozbiljno na pocetku ali sam prestao iz dva razloga:

1.Retki su oni koji to procitaju.Samo je vazno da se uhvate za jednu recenicu,izvuku je iz konteksta i ospu paljbu.Ili traze gramaticke greske.Kao da pricas zidu.

2.Taman kad napises nesto ozbiljno i pametno to bude zatrpano tonom spama,ili se taman neka tema lepo privede kraju pojavi se neko ko se juce registrovao i onako upadne ko mace s tavana ne citajuci da li ima vec odgovora na to pitanje.

Zato vise ne pisem ozbiljno:lol:

Poslednja izmena:
Nije besmisleno ako pises ono sto stvarno mislis.

Taman tako, i malo budes tolerantan i umjeren .Bar kad polazim od sebe.Citam razne teme cijele , ocjenjujem hocu li se ukljucivati , uvijek kazem sto mislim , ima dosta clanova foruma ,da me oduseve,ima i suprotnih , uostalom razlikujemo se ,i ta razlika me privlaci ,daje mi dozu zainteresovanosti,i tada mi nije besmisleno.

Back