Da je besmisleno na ovom forumu pisati ozbiljno..?

Dakle da li je jos neko pisao ozbiljno,
i da li jos neko pise ozbiljno...
(posto mi se omakne nekad neki ozbiljan post...)
Pišem onako kako hoću, nimalo se ne prilagodjavam drugima, kome to ne smeta taj me čita, kome smeta - baš me briga!
Maksimalno se trudim da nemam "spam" postove, odnosno one koji ništa ne kazuju. Apsolutno mi nije cilj da nabijem što veći broj postova. Ako nemam šta pametno da dopišem, jednostavno ništa ni ne pišem.

Kada sam dosla na forum,
pisala sam odmereno, inteligentno itd...
A onda sam shvatila da to radim samo ja,
ostali se zezaju...
Vise ne pokusavam da trosim svoje znanje na forumase jer postoje tri razloga
(tri tipa forumasa...)...
1.Forumasima je bitnije da pisu, nego da citaju...(1 tip)
2.Devedestet posto forumasa oko mene pise neozbiljno...(2 tip)
3. I "ne moze se cista voda* uliti u prljav sud**...(3 tip)

(*cista voda-moje znanje...
**prljav sud, njihove glave(uglavnom isprani mozgovi)...

Dakle da li je jos neko pisao ozbiljno,
i da li jos neko pise ozbiljno...
(posto mi se omakne nekad neki ozbiljan post...)

zavisi od pdfa
na filozofiji ja josh nisam naishao na neozbiljne postove, tamo stalno chitam sve shto napishu, al' mnooogo manje postujem (tamo sam od mojih 2 soma i neshto postova tek nekoliko napisao :lol:)

Ponekad nekoj temi pristupim dosta ozbiljno, kazem svoje misljenje, koje se uglavnom razlikuje od vecine klinaca koja se mota ovuda. Malo po malo uvucem sebe u glupu raspravu sa balavcem/icom deset godina mladjim/om od sebe, pa skapiram da sam stvarno blesava..
Sukob misljenja je normalan, posebno sa nekim ko je druga generacija, a da ne prican o bolesnicima koji samo cekaju da te nesto isprozivaju radi rasta njihovog ega i sujete..
Mnogo sam ja iznad iznad toga, ne zelim da ulazim u ozbiljne razgovore posebno po forumima.. Tako da ovo je samo za zezanje i ubijanje slobodnog vremena. :)

Ponekad nekoj temi pristupim dosta ozbiljno, kazem svoje misljenje, koje se uglavnom razlikuje od vecine klinaca koja se mota ovuda. Malo po malo uvucem sebe u glupu raspravu sa balavcem/icom deset godina mladjim/om od sebe, pa skapiram da sam stvarno blesava..
Sukob misljenja je normalan, posebno sa nekim ko je druga generacija, a da ne prican o bolesnicima koji samo cekaju da te nesto isprozivaju radi rasta njihovog ega i sujete..
Mnogo sam ja iznad iznad toga, ne zelim da ulazim u ozbiljne razgovore posebno po forumima.. Tako da ovo je samo za zezanje i ubijanje slobodnog vremena. :)

Potpisujem

Pa nekako i jeste besmisleno. Jer cim neko vidi da si nesto ozbiljno napisala, a on/a je pametnjakovic/ka mora da nadje nacin da te zezne i napravi budalu od tebe. Mislim ne znam, napravi neku ozbiljnu temu pa nek svi pisu ozbiljno

Jes' blesav ti..?:mrgreen:
Pa vecina ovih sa foruma kada vidi da je tema ozbiljna,
i oni sto pisu ozbiljno,
prekinu sa tim....
Samo da bi upropastili temu...;)

Jes' blesav ti..?:mrgreen:
Pa vecina ovih sa foruma kada vidi da je tema ozbiljna,
i oni sto pisu ozbiljno,
prekinu sa tim....
Samo da bi upropastili temu...;)

Ja sam zensko!!
A oni koji vole da unistavaju teme jednostavno nemaju pametnija posla ili je tim ,,ozbiljnim" jednostavno dunulo da vise ne budu ozbiljni. Mislim nikad ne znas kad je ko kakvog raspolozenja. A i ko je na kojoj lestvici evolucije.:hahaha::hahaha:

Hehe, i ja se ponekad zapitam zasto se trudim da pisem ozbiljnije postove. :lol:

Ja definitivno citam vise nego sto pisem. Moj prosek poruka koje posaljem dnevno je 0.3, a to govori koliko su mi teme, pre svega njihov tok, zanimljive. Diskusije nemaju skoro nikakav tok, sve se svodi na chit-chat i small-talk.

Inace, pisem nesto ozbiljnije, za razliku od vecine, koja gleda da smisli sto bolji fazon.

Poslednja izmena:

Back