enkeanke
Zainteresovan član
- Poruka
- 442
Skupit ću ja opet hrabrost i pisati na drugim temama. I opet ću biti iskrena ,možda mi se jave forumaši koji posjeduju tu vrlinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pred par dana sam se registrovala na ovaj Forum. Pisala sam ozbiljno i istinito na jednoj od tema. Doživela sam toliko uvreda, toliko poniženja što ni u snu nisam mogla oćekivati. Zato smatram da je besmisleno da se otvoriš za javnost, jer netko prosto uživa u tome da te uvredi, ponizi kako bi u očima drugih postao faca. Na drugoj temi vrlo ozbiljnoj ,nisam dobila ni jedan jedini odgovor.Što iz toga mogu zaključiti? Pozzz
Da je besmisleno na ovom forumu pisati ozbiljno..?
Kada sam dosla na forum,
pisala sam odmereno, inteligentno itd...
A onda sam shvatila da to radim samo ja,
ostali se zezaju...
Vise ne pokusavam da trosim svoje znanje na forumase jer postoje tri razloga
(tri tipa forumasa...)...
1.Forumasima je bitnije da pisu, nego da citaju...(1 tip)
2.Devedestet posto forumasa oko mene pise neozbiljno...(2 tip)
3. I "ne moze se cista voda* uliti u prljav sud**...(3 tip)
(*cista voda-moje znanje...
**prljav sud, njihove glave(uglavnom isprani mozgovi)...
Dakle da li je jos neko pisao ozbiljno,
i da li jos neko pise ozbiljno...
(posto mi se omakne nekad neki ozbiljan post...)
Poverila sam se od srca. Tražila mišljenje a naišla na vređanja i pdsmeh pojedinaca.Ali jedan mi je forumaš napisao staru izreku "što te ne ubi to te ojača" Uvek nastojim biti iskrena ali iskrenost i poštenje sve manje se ceni.Čini mi se da neki žele biti duhoviti vređajući druge.
Pa malo da prođeš inicijaciju, kad si nov svuda treba da se napravi reputacija. Oni koji su dugo ovde se osećaju ko kod kućeTačno tako. Malo sam listala po temama i zaista naišla na duge komentare između forumaša koji se vrlo dobro poznaju. Na jednom Forumu gde sam učlanjena, nisam nikad naišla na nešta slično. Vrlo mi je drago da si se javio i ukazao kako sve to funkcioniše.Predpostavila sam ja da ne treba da se poveravam ovako javno već ću ubuduće privatnim porukama. Meni se nekoliko forumaša tako obratilo koji su također dugogodišnji članovi ali ne pripadaju "plemenskoj zajednici"nakon svih onih neugodnih postova koje su mi uputili. Pozzz
Svugde treba proći kako narod kaže "vatreno krštenje". Sve u svemu nije ni to tako loše.U buduće ću malo pročešljati po temi a tek tada dati ili ne dati komentar. Tačno tako,mora se znati tko je gost a tko domaćin, zaboravila sam ja to neugodno iskustvo. Nisam zlopamtilo.Možda i ja upoznam način na koji se komunicira na ovom forumu. Drago mi je da ima forumaša koji nama novima žele uliti malo samopouzdanja.Pozzz
E, nemoj si neozbiljan!
A šta da radiš, dok se malo izmaješ da vidiš gde je ko i kakav i to je to. Ne treba uopšte da te brinu flejmeri samo ignoriši i gledaj da se ne poveravaš previše, ovde je plemenska zajednica.![]()
Ma ima svašta ovde da se vidi i pročita, mada mi nekako izgleda mnogo mirnije forum sada nego pre par godina![]()
Godisnji odmori su,verovatno se zato manje pise i mirnije je,mada je neki dan na pdf -tenis prstalo na sve strane,i neki dobili odmor![]()
Samo opusteno
Ako je neko neprijatan ili napadan...ignorisi, to uvek boli. Nekulture imas svuda, ovde je malo vise kumunikacije pa se i razlike jasnije primete
Inace, postoje i "sluzbena" lica, sto bi se reklo...pravni zastupnici. Ako ti se ucini nesto preterano...trouglic je diskretno i cesto efikasno sredstvo.
Osnovno pravilo, prvo procitaj o cemu se "diskutuje" a onda sama odluci hoces li komentarisati ili se samo...nasmejati. Kada budes malo duze ucesnik, sam pogled ko ucestvuje ce ti reci da li je...saljivo, ozbiljno, provokativno...
Puno srece i imas podrsku od mene![]()
?? ankice dete : ) slatka si, ako de...