Da, imamo privatne poruke, ali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sunchaser

Aktivan član
Poruka
1.334
... tema je bila javna, pa valjda zasluzujem i takav odgovor (ne pricamo masne viceve, pa kao "nije za forum"). Nego, hocu jos nesto da podelim sa cenjenim auditorijumom - evo sta mi je poslao ovaj super-frik na lepku kao privatnu poruku:

Danas, 01:38
Major_TOM
Registrovan korisnik

Major_TOM-ov/in Avatar

Učlanjen:: 21.03.2006.

Podrazumevano Sta kukas, TROLE ????
Ajde, ne kukaj ko ***** neka, decko..

Smislices ti novu temu, kroz nedelju dana

I sta sad, Jomini? Zatvoris mi temu, i onda me psihopata smara preko prajveta? Uradi sta treba da od tog bica vise ne dobijem nijednu privatnu, znam da to moze. Osim sto je glup, nepismen i oseca se na isparenja na bazi lepka, brine me i ovo njegovo "decko", vec drugi put me tako oslovljava.

P.S. Odgovaram ovako sto zbog poruke koju sam dobio (neka ljudi vide s kakvim ljakijem se ovde raspravlja, mislim na ovog nesrecnog Toma, tuznu spodobu koja salje ovako bedne prajvete umesto da odgovori na forumu na direktnu prozivku - tamo pribegava uvredama) sto zbog tvog prethodnog komentara na moju zatvorenu temu, Jomini. Prvo, nisam mu uopste "odgovorio na isti nacin", vec je on mene uvredio a ja NISTA nisam STIGAO da odgovorim jer nisam bio ovde. Drugo, kad mi uputis komentar, PRISTOJNO je da sacekas odgovor, pa onda katanci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back