sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
na ovom forumu. Fora je samo u tome da na vreme dodjete na njega. Jesam u pravu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na ovom forumu. Fora je samo u tome da na vreme dodjete na njega. Jesam u pravu?
Sinke, ti si kralj. Apsolutni hegemon ovog foruma.
ženomrzac..
Takoe ima apsolutnu nadmoć u glupostima koje vi doživljavate kao ekstra duhovitost. bože me oprosti, kakav prizeman humor!!
Jeste u pravu si
A sad polako počni da skupljaš doznake za penziju
- - - - - - - - - -
Takoe ima apsolutnu nadmoć u glupostima koje vi doživljavate kao ekstra duhovitost. bože me oprosti, kakav prizeman humor!!
To mentalno podhebavanje stvarno trazi energiju.
Znaci bukvalno bih lepo uzivao u devojci nekoj, ali nece me sreca, znaci odmah pocne kao i sve da bez ikakve potrebe niti uzroka ili spusta ili vredja ili prigovara ili da podhebava...
I onda ulovim sebe da ako mi zelja nije jaka, zakljucim da je bolje da budem sa nekom za koju nisam zainteresovan, ali da ne melje, ne vredja, ne zaebava, nego sa nekom , a takve su izgleda sve po slucajnom uzorku, narocito ove starije...koja bi bila izbor ali zagorca i zgrozi ti ono lepo , nikad suvih cipela i odece pored nje, hocu reci uvek sam zapishan...
Nece postici promenu, ali valjda uziva da zapisava pa onda se oseca da je iznad...ko bi ga znao , moje misljenje je da su zene u Srbiji pukle da jos samo ludara fali...
Da me seces, ako bosanke nisu mentalno zdravije trenutno od srpkinja iz Srbije...
Moguce. Upoznao sam par blesavih. Direktne, konkretne, lafice za druzenje. Al hajde da ne uzimam iz par uzoraka...
štaznam sinnke...doprle su do mene neke priče ovi bili u šemi, ovi se jebbali i to...neki su otišli kad su našli srodnu dušu s foruma, te je logično za zaključiti da su zbog nalaženja srodne duše i bili ovde
al to meni kolko brzo dospe do mozga tolko brzo i ode jer me štaznam nekako ne interesuje...nije da nisam ogovarao na pp forumaše s nekim ljudima...jesam
al sve je to zaboravljeno, to ne pamtim
Dee,ja bih stvarno tebe htela sresti u tvojoj sumi.........Ali stvarno......
A ti Sinnke nemas pojam kako se maznjavaju zene.........