Ne može ništa na silu. Ali uvek je bilo toga da kad nam se neko svidi, istražujemo šta se njemu sviđa, pa onda to malo proučimo, da imamo zajedničku temu. Samo tako ne može doveka, može da bude samo odskočna daska, pa ako posle toga ne kliknete i shvatite da ste sasvim različiti, čemu sve?
Jedino ako baš, baš hoćete nekog da smuvate kroz čet radi potvrde svoje harzmatičnosti ili da zadovoljite ego. Na netu, uzmimo primer forum, može to da se odradi. Malo vidiš šta voli, na koje teme ide, budeš duhovit, posle malo u pp... Ali čemu, brate, čemu?!?
Što se rl tiče, ja sam uglavnom bila na visini zadatka, tipa uđem u kafić, nos u nebesa, a kad neko pita nešto, ja odogovorim drsko, a sa svojim društvom se smejem do suza. Još pamtim jednog izbacivača iz diskoteke kad je rekao mom drugu "živa vatra, ali uobražena do neba". Bar smo za dž ulazili u diskoteku cele godine, posle nije više radio..
Šta sam htela? Pa ništa, nisam pročitala šta je pitanje, ali nema pravila za čet, budi to što jesi i gotovo.