Da bi cet bio zanimljiviji trebali bi..

Kako cet i muvanje uciniti zanimljivijim. Neke dobre fore, za dopisivanje. Zanimljive slike i glasovne poruke koje ce nasmijati onog s druge strane. Imate li vi kakvih kreativnih i zanimljivih ideja?
Ako nisi po prirodi zanimljiv i duhovit,dzabe ti to...
Prospes nekoliko smesnih prepisanoh fora,zainteresujes devojku,i kad ona pocne da se sali sa tobom ti nemas pojma kako dalje da nastavis.Jos gore nego da si joj poslao dickpick,skonta da si prepisivao ili ti je neko govorio sta da napises.
Budes prirodan.To je to.Kakav si na dopisivanju,takav i kad se (AKO) vidite...
To je kao kad bih ja citirao Siorana a tek pre nedelju nam je @Baudrillard objasnio ko je to.Devojka me uz kafu pita da joj jos nesto kazem,a ja poznem da citiram Boru Corbu ili Sabana Saulica.E tako bi to izgledalo....

Smatram da ako neko nema harizmu ili nije prirodan nego onako usiljen nema od tog posla nista...narocito ako se nesto forsira...moja situacija od pre neko vece...kod drugara jednog neka kao zurka tako reci...on se lomi oko neke cure celo vece a ja smoren sedim i gledam tv,ustvari gledam kroz tv...kad me nesto pitaju odgovorim.ako cujem.i tako...i sad ta cura kojoj se moj drug nabacuje dodje i sedne kraj mene i da mi njen broj telefona....iz cista mira...naravno nisam nikad nazvao,ne bih tako nesto ucinio drugu za sve pare ovog sveta...ali to je ono kad se neko nabacuje a nekog boli uvo..

Ne može ništa na silu. Ali uvek je bilo toga da kad nam se neko svidi, istražujemo šta se njemu sviđa, pa onda to malo proučimo, da imamo zajedničku temu. Samo tako ne može doveka, može da bude samo odskočna daska, pa ako posle toga ne kliknete i shvatite da ste sasvim različiti, čemu sve?
Jedino ako baš, baš hoćete nekog da smuvate kroz čet radi potvrde svoje harzmatičnosti ili da zadovoljite ego. Na netu, uzmimo primer forum, može to da se odradi. Malo vidiš šta voli, na koje teme ide, budeš duhovit, posle malo u pp... Ali čemu, brate, čemu?!?
Što se rl tiče, ja sam uglavnom bila na visini zadatka, tipa uđem u kafić, nos u nebesa, a kad neko pita nešto, ja odogovorim drsko, a sa svojim društvom se smejem do suza. Još pamtim jednog izbacivača iz diskoteke kad je rekao mom drugu "živa vatra, ali uobražena do neba". Bar smo za dž ulazili u diskoteku cele godine, posle nije više radio..
Šta sam htela? Pa ništa, nisam pročitala šta je pitanje, ali nema pravila za čet, budi to što jesi i gotovo.

Back