D O D I R I

Dodiri u srcu ljubav radjaju,
Ko amor strelom me pogadjaju.:heart:
Dodiri bude u meni osecanja,
Kada mi preostanu samo secanja.

Dosiri ociju il dodiri tela,
Cine da srca budu vrela.
Dodiri usana il dodiri ruku,
Cine da srca jace nam tuku.

Po dodiru mogu da te prepoznam
Jer ljubav pravu ja lako poznam.
Tvoj dodir mekan i blag ko dusa
Zbog njega me razum vise ne slusa.

Za dodirom tvojim ponekad poludim
Sa dodirom svojim cu tebe da sludim.
Evo zbog dodira ja pisem svasta,
Sta mogu kad mi je takva masta.:andjeo:

maniku9.jpg
4gqipg.jpg

zeljena;bt89760:
Hej vas dvoje,pa zar se dogovarate o vidjenju Petrani pred nosom???:eek::eek::eek:
A ovamo kao opasni Tigar i Zeljena:think:
Mi smi pitomi i bezopasni posmatrači samo i što ne bi mogli obalom da šetamo i da vas malo odgonetamo.Sve će mo lepo da stavimo na blog da može da se vidi ako interesuje kog.

Tol;bt89752:
Pishe , pishe...Tigru, najlepsem..najpozeljnijem..nestvarnom...tako harizmaticnom-koliko samo mashta moze da podari zelju :zaljubljena:...nego kome? iako...i zxy...je tu nekako po vibracijama...a i aarhimed...ma ne TIGAR je zakon pozude :hahaha:
Ljubav je to, vekovna krvotokom zatrovana...preko zice! ;) :heart:

Znaci trojica osumnjicenih...Arhimed,Tigar i Zxy:think:Moracemo da potrazimo Petranu,ona mora da nam resi ovu dilemu:think:tj.trilemu

Opa bato,otkud sad ovo da TOl posmatra zxy sa strane...ja sam mislio da je ovo trougao ali ispasce na kraju neki cudan geometrijski oblik.
TOl nece ti uspeti da mene i zeljenu uvuces u tu vrzinu geometrijsku viseugaonu figuru.Sve sto imamo da kazemo je napisano u postovima,ne dopisujemo se mi pp

SibirskiTigar;bt89771:
Opa bato,otkud sad ovo da TOl posmatra zxy sa strane...ja sam mislio da je ovo trougao ali ispasce na kraju neki cudan geometrijski oblik.
TOl nece ti uspeti da mene i zeljenu uvuces u tu vrzinu geometrijsku viseugaonu figuru.Sve sto imamo da kazemo je napisano u postovima,ne dopisujemo se mi pp
A koju bi vi figuru preferirali?.Il ostavljate mama da pogadjamo mi.A za pp ne brini ne može se dokazati:per:

SibirskiTigar;bt89771:

Znash onu staru: Sto se vishe batrgash...uzica se sve vishe steze oko vrata...:hahaha:

ako posmatram...TO ne znaci da kvarim vash trougao:roll:...:dontunderstand:
Ako se vec sa Zeljicom iskljucujesh(bez da te bilo ko optuzuje):rtfm:...to samo govori o shargarepici i kanapu ;)..oprosti TAjgeru...necu VAm smetati , htedoh samo da ucestvujem..i malo se igram:sad2::bye::hvala:

Tol;bt89777:
Znash onu staru: Sto se vishe batrgash...uzica se sve vishe steze oko vrata...:hahaha:

Ako se vec sa Zeljicom iskljucujesh(bez da te bilo ko optuzuje):rtfm:...to samo govori o shargarepici i kanapu ;)..oprosti TAjgeru...necu VAm smetati , htedoh samo da ucestvujem..i malo se igram:sad2::bye::hvala:
Ja mislim da ih Petrana optužuje ,bar Željenu,to sigurno je a ti imaš pravo da posmatraš i kažeš šta smatraš.Pitanje je bilo otvoreno da kaže ko šta zna a tebi se pridružujem i ja:ok::super:

zxy;bt89775:
A koju bi vi figuru preferirali?.Il ostavljate mama da pogadjamo mi.A za pp ne brini ne može se dokazati:per:

da sam tracara pokazao bih da mogu...nisam...ako ti je zadovoljstvo da pogadjas koja je to figura nema problema samo onda dopusti da i ja pogadjam izraz tvoga lica dok viris iza nekih vrata kroz kljucaonicu i ...

Tol;bt89777:

kad pricas o uzici oko vrata mozes li da zamislis istu al na drugom mestu...divljeg konja treba zauzdati...
Odakle ti to da se iskljucujem,samo zbog drugih obaveza nisam redovan na krsti i ne smetas ti meni,odakle ti to...volim kad nas vise ucestvuje u razgovoru...samo ti raspali,volim kad imam na sta da odgovorim

zxy;bt89778:
Ja mislim da ih Petrana optužuje ,bar Željenu,to sigurno je a ti imaš pravo da posmatraš i kažeš šta smatraš.Pitanje je bilo otvoreno da kaže ko šta zna a tebi se pridružujem i ja:ok::super:

Sad i ti,imas pravo...pozivam te TOL da vise ucestvujes ako si me tako shvatila onda si pogresila

SibirskiTigar;bt89779:
da sam tracara pokazao bih da mogu...nisam...ako ti je zadovoljstvo da pogadjas koja je to figura nema problema samo onda dopusti da i ja pogadjam izraz tvoga lica dok viris iza nekih vrata kroz kljucaonicu i ...
Ne znam na šta misliš,ja sam mislio na geometrijsku sliku koja je najkkraće rastojanje izmedju dve tačke a zove se duž.Jednostavnija je od trougla.Za dve tačke dovoljna je Ali dobro reče Tol kad proključa mašta prividja se svašta .Poz.

zxy;bt89783:
Ne znam na šta misliš,ja sam mislio na geometrijsku sliku koja je najkkraće rastojanje izmedju dve tačke a zove se duž.Jednostavnija je od trougla.Za dve tačke dovoljna je Ali dobro reče Tol kad proključa mašta prividja se svašta .Poz.

Rekoh a ti tumaci kako hoces. Duz jeste ogranicena dvema tackama ali to rastojanje iako je najkrace moze da bude i duze i krace...sto je duze jedna tacka postaje manje vidljiva sa tendencijom da se uopste ne vidi a ukoliko je kraca masta je jaca...priznajem kod mene je masta uvek pravila cuda

SibirskiTigar;bt89771:
A jesi video ovo???Kao idemo nas dvoje(Tol i Zxy)u romanticnu setnju pored reke,da odgonetnemo Zeljenu i Tigra!!!:eek::zcepanje:

Tol;bt89777:

Ebote ako ja ista razumem:roll:ko je u trouglu???Ko se iskljucuje????Kome smetas Tol???Pa mi i volimo kad sto vise ljudi ucestvuje...sta vam je????:eek:

Back