D O D I R I

Dodiri u srcu ljubav radjaju,
Ko amor strelom me pogadjaju.:heart:
Dodiri bude u meni osecanja,
Kada mi preostanu samo secanja.

Dosiri ociju il dodiri tela,
Cine da srca budu vrela.
Dodiri usana il dodiri ruku,
Cine da srca jace nam tuku.

Po dodiru mogu da te prepoznam
Jer ljubav pravu ja lako poznam.
Tvoj dodir mekan i blag ko dusa
Zbog njega me razum vise ne slusa.

Za dodirom tvojim ponekad poludim
Sa dodirom svojim cu tebe da sludim.
Evo zbog dodira ja pisem svasta,
Sta mogu kad mi je takva masta.:andjeo:

maniku9.jpg
4gqipg.jpg

zxy;bt89727:
Željena misli da o Tigru pevaš ti,pa samo stari prijatelji ste vi.Zar ne ;)

to neki zovu pokusaj "zamene teza". Tigar nema nista protiv da zena peva o njemu i njemu...samo ovog puta ljubavni zov je usmeren ka tebi

ıuǝɯ ǝsıd ɐuɐɹʇǝd ɐpuo oɯɐzǝz ǝs oʞɐ

Poslednja izmena:
SibirskiTigar;bt89733:
Brine Petrana da se "prijateljstvo " ne raskine zbog Željenine blizine.Izgleda da se ona žali što se Željena sa Tigrom previše šali.A kakva je Željenina mašta od šale začas može da bude svašta.jer i Tigrova je takva ćud kad nešto nanjuši nema kud.:per:

Pishe , pishe...Tigru, najlepsem..najpozeljnijem..nestvarnom...tako harizmaticnom-koliko samo mashta moze da podari zelju :zaljubljena:...nego kome? iako...i zxy...je tu nekako po vibracijama...a i aarhimed...ma ne TIGAR je zakon pozude :hahaha:
Ljubav je to, vekovna krvotokom zatrovana...preko zice! ;) :heart:

Tol;bt89752:
Pishe , pishe...Tigru, najlepsem..najpozeljnijem..nestvarnom...tako harizmaticnom-koliko samo mashta moze da podari zelju :zaljubljena:...nego kome? iako...i zxy...je tu nekako po vibracijama...a i aarhimed...ma ne TIGAR je zakon pozude :hahaha:
Ljubav je to, vekovna krvotokom zatrovana...preko zice! ;) :heart:

Hajde Tol pridruži im se i ti malo je njemu dve da požudu zasiti.Divljak je on sibirski.:per:

eh moj ti, zxy cakani frendu...:cmok2:
ja sam ti posmatrac...a oni su opasni-samo AKO krenu..a treba im dosta da kljucanje poremeti harmoniju...i onda krene vandalizam po srcu..umu i dushi "nesretnika"..koji nema pojma sta ga je strefilo- a lepo mu je..skoro kao u bajci pa mu se cini kao da se vratio kuci:hahaha:

Poslednja izmena:
Tol;bt89756:
eh moj ti, zxy cakani frendu...:cmok2:
ja sam ti posmatrac...a oni su opasni-samo AKO krenu..a treba im dosta da kljucanje poremeti harmoniju...i onda krene vandalizam po srcu..umu i dushi "nesretnika"..koji nema pojma sta ga je strefilo- a lepo mu je..skoro kao u bajci pa mu se cini kao da se vratio kuci:hahaha:

Haj ,Tol ako proleće baš i nije pripremi se za dodir leta.Možda stigne čak sa druge strane sveta.Nego kad će Tol do Bgda da došeta.;):heart::bye:

Back