Glenn Frey
Iskusan
- Poruka
- 5.382
Tu ne missim na one kerove iz Diznijevih crtaca,nego li humanoide sa podrucja Dalmacije..kazu da su po'ebljive prirode..
Stari morski vuk..

Stari morski vuk..

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelju nemas ti pojma... Jednom zavrsih sa dvojicom kistanjskih kumova u jednoj konobi vise Biokova... Јbt, bila je neka usoljena riba, po japanski neki sushi i bevanda... posle je usledilo sve sto ide po domacinskoj kuhinji...Tu ne missim na one kerove iz Diznijevih craca,nego li humanoide sa podrucja Dalmacije..kazu da su poebljive prirode..
Stari morski vuk..![]()
Onda napišite reč velikim D. Ovako se može sa pravom misliti da mislite na pse.
Prijatelju nemas ti pojma... Jednom zavrsih sa dvojicom kistanjskih kumova u jednoj konobi vise Biokova... Јbt, bila je neka usoljena riba, po japanski neki sushi i bevanda... posle je usledilo sve sto ide po domacinskoj kuhinji...
O dalmtinerima sve najlepse... Cak i u vezi posla...
Tu ne missim na one kerove iz Diznijevih crtaca,nego li humanoide sa podrucja Dalmacije..kazu da su po'ebljive prirode..
Stari morski vuk..
A šta jel oni imaju dve kitte pa se razlikuju od ovih naših dostupnih?![]()
Ma znam,zato ti i kazem..lepa je Dalmacija..a Dalmatinke,uh te vole da daju nama Beogradjanima samo tako..(missim na piTcku)
P.S
Samo da nas ne cuje Ankora..![]()
glenne, tebi žao što si živ.......![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da znaš da ti i nije fazon da bilo koju ženu tako deklarišeš....pogotovo po tome odakle je.
Sto Djokice?opet nisi u elementu,missim znam da imas fles bekove iz rata,ali on se druze zavrsio u proslom milenijumu..
![]()
nema to veze sa ratom........ko sere po kamenjaru ima da završi pod istim..........![]()
ja sam dalmoš..........![]()
kak'e sad to veze ima zvocava?missim vidim da nisi pravila problem kada su sastavljali listu najlepsih nacija..missim ja samo kazem i prenosim moja iskustva..?
e pa tu sam te cek'o..![]()
salim se druze,kakve veze ima?Missim 'namo da je Oliver stari macan i Gibonni I Petar Graso..
Tako da molim lepo..missim pIsma sve govori..
![]()
a ebi ga sada ispadošmo mi dalmoši da bi smo ebali smrznutog partizana u snegu.........
dobro partizana-ne, partizanku-da.............![]()
Јел ово геј тема?
Ni ne znam da je ta lista postojala a kamoli da se bunim.
Ima veze, jer kad bih videla na nekom forumu da je neko postavio temu i komentarisao kako su sve Srpkinje kurwe, koje rado daju, veruj da se ne bih baš smejala a kamoli oduševljala takvoj gluposti i hvaljenju takvim iskustvima.