Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Od mojih je prošle zime na velikom mrazu bila samo zelena želatinasta masa ali su nekim čudom oživele s prvim zracima sunca.

Bože, kako je interesantno! To je izgleda fikus Bendžamin, rekla bih po tim jadnim listićima, i moj je takav, stalno mu zbog nečeg opadnu listovi, pa se onda oporavlja, il mu je vruće, il mu je hladno, ili mu je malo ili mnogo vode. Ali, naravno, nema tako interesantno upleteno stablo.

Bože, kako je interesantno! To je izgleda fikus Bendžamin, rekla bih po tim jadnim listićima, i moj je takav, stalno mu zbog nečeg opadnu listovi, pa se onda oporavlja, il mu je vruće, il mu je hladno, ili mu je malo ili mnogo vode. Ali, naravno, nema tako interesantno upleteno stablo.
Ja sam bendžamina nedavno poresadila i od tada mu opada lišće, ali ima i dosta mladog. Da li je to normalno, ne znam. Pretoplo mu nije, zalivam ga jednom nedeljno, tj kad je zemlja od gore suva. Mesto je dobro osvetljeno, bar mislim
Za sada mora da ostane tu gde jeste, a na proleće ću ga pomeriti bliže balkonskim vratima pa ću videti kako će se ponašati.