Čuveni Bojsi postaje Srbin: U srpskoj ambasadi u Londonu podneo zahtev za državljanstvo

A što da ti kažem nego da to nije istina. Da, različiti smo, srpske filmove ne pratimo i veselimo se bez srpske glazbe. Bar ja ne znam nikoga takvog uživo. A da ima takvih, naravno da ima, pa 4% HR stanovništva su Srbi, zatim ima doseljenih Hrvata iz BiH koji dovoze i svoj ukus (nekad u obliku Mate Bulića, nekad u izvornom obliku).
Ja kod Srba ne pratim ništa, od filmova sam pogledao samo Lepa sela lepo gore, ne znam ni jednu novu srpsku skladbu.
Kod Srba cijenim par filmova i.. Boru Čorbu. Lik je pravi genijalac, jedino mi je čudno da mu je sav genijalni opus predratni, nije mi poznato da je stvorio bilo koji hit tijekom i nakon rata osim zajebantske brojalice Čut, čuti ujko.
Vidi ovako,kod mene rade Hrvati od 32. do 42. godine i gledali su sve novije filmove koje ja dozivljavam kao smece,o muzici izlisno je pricati koliko je vrte.
to ste se ti kao Dalmos seces na galebe i more je manjina u ukupnom hrvatskom puku

''Čuveni Džon Čalis, zvezda serije "Mućke" koji je glumio Bojsija, nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd i bio je veoma vezan za prestonicu Srbije, gde je uvek bio dočekan kao velika zvezda. Inače, Britanac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

- Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin", rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji i otkrio da su u stvari likovi Del Boj i Bojsi veoma slični Srbima, koji su veliki trgovci i žele, baš kao i njih dvojica u seriji, što pre i što jednostavnije da postanu milioneri i da je serija baš zbog toga veoma popularna - pričao je slavni glumac o svojim iskustvima.''

Covid autanazija u Srbiji....

CS56339077.jpg

Poslednja izmena:

Back