Čuvena fotografija NLO - falsifikat

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.035
Fotografija neidentifikovanog letećeg objekta snimljena u Belgiji pre više od 20 godina i koja je postala simbol potrage za vanzemaljskim životom je falsifikat, priznala je osoba koja je učestvovala u njenom pravljenju

nlo.jpg

BRISEL - Fotografija neidentifikovanog letećeg objekta snimljena u Belgiji pre više od 20 godina i koja je postala simbol potrage za vanzemaljskim životom je falsifikat, priznala je jedna od osoba koja je učestvovala u njenom pravljenju.

"Mnogo toga možete učiniti sa tako malo. Uspeli smo da prevarimo sve sa jednim komadićem polistirena",izjavio je u televizijskom intervjuu jedan od falsifikatora koji se predstavio samo kao Patrik i koji je u to vreme imao 18 godina.

"Napravili smo maketu od polistirena, ofarbali je i onda smo je obesili u vazduhu. Zatim smo snimili fotografiju", rekao je on za televiziju RTL.

Fotografija snimljena 1990. nazvana "Fotografija iz Peti-Rešena" postala je senzacija pošto je objavljena širom sveta i povezana je sa periodom poznatim kao "belgijski NLO talas" koji je karakterisala čitava serija viđenja NLO-a iznad ove evropske zemlje između 1989. i 1990.

:mrgreen:

јавно је познато да је 95% снимака и пријава виђења НЛО лажно и потпуно рационално објашњиво

од оних 5% се и најеминентнијим стручњацима "диже коса на глави"

to je vec javna tajna dokazana uzduz i popreko :D

ali to nisu iste stvari.. to je bila klasicna trka sa rusima i politicki obojen dogadjaj a ovo su decije igre :D

Da se zaokruži laž,nedostaje "samo" priznanje Amerikanaca.
To će "ohrabriti" Ruse da priznaju onu sprdnju sa Gagarinom !
Prob'o on sam po moskovskim kafanama,
pa se uskoro "prehladio" !
I umro od "prehlade".
Al,je zato ispraćaj bio veličanstven.
Kako i dolikuje prvom svetskom astronautu,pukovniku CA i
zaslužnom građaninu SSSR-a.
Politika ostaje kurrva dok je "živa" !

e pa ovako ja sam VELIKI ZALJUDJENIK OVIH STVARI! tako da sam gledao ljude koji resavaju misterije ovih slika i video klipova....sada ova slika je fejk....to nije ni NLO ni avion ni nista samo 3 svetla su od aviona ako dobro pogledate vidice te da je jedna malo napred ostale nazad e to je zato sto kod aviona imaju napred i na krilima svetla....a ovo trece je samo dodato kako bi mediji zaradili vise para na tim "NLO natprirodnim" slikama....nadam se da cete biti barem malo razumni ...

јавно је познато да је 95% снимака и пријава виђења НЛО лажно и потпуно рационално објашњиво

од оних 5% се и најеминентнијим стручњацима "диже коса на глави"

Nije 95% snimaka falsifikat , nego 100% i to ne samo snimak NLO nego i svih drugih nadprirodnih pojava
i cudovisnih bica . Zapravo , ni za jedan snimak nije dokazano da je istinit . Ili je fotomontaza ili
snimak opticke varke .

Back