Cuvanje svojih devojaka od mene

AcaBg82:
Nesto sam razmisljao, koliko sam ja zapravo glup, evo pre 5 minuta, ubedjen da ne mogu da nadjem curu i da mi nesto fali, e sad nesto razmisljam koji sam je krelac, gomila likova koje znam patoloski cuvaju svoje cure od mene, neki su to cak i priznali. Kada malo bolje analiziram stvari , ne bi oni to dzabe tj bice da ja mogu i ta kako da navatam curu tak i tudju.

pa ti si pravi PLEYBOY.

AcaBg82:
Nesto sam razmisljao, koliko sam ja zapravo glup, evo pre 5 minuta, ubedjen da ne mogu da nadjem curu i da mi nesto fali, e sad nesto razmisljam koji sam je krelac, gomila likova koje znam patoloski cuvaju svoje cure od mene, neki su to cak i priznali. Kada malo bolje analiziram stvari , ne bi oni to dzabe tj bice da ja mogu i ta kako da navatam curu tak i tudju.

ahahhahhahahhahah :lol: :lol: :lol: hihih davno se nisam ovako nasmejala
pa nista Aco ako oni to kazu onda mora da si frajer

AcaBg82:

xexexe Aco jel ti imas neke tripove ili mozda flasheve... pa ti samo onako svicka ispred mozga :)

to da si glup... znali smo odavno :)

ps: bez uvrede! ovo je bilo dobronamerno :)

pozz

Back