Ћута поручио властима да добро да размисле о стратешким партнерима: Народ неће да трпи да му неко минира шуме и гура реке у цеви

I odmah ti je jasno da su sve to režimski igrači.
E vidi da ti kažem sad ozbiljno. Ja kada za nekog poltičara koji je formalno opozicija iznesem kvalifikaciju da je režimski igrač, ja navedem i razlog zbog čega imam takvo mišljenje, a trudim se da tu ima elementarne logike i nekog smisla. A tvoj odgovor "dobio je medijski prostor" je mnogo glup. Ćuta je vođa Ekološkog ustanka i narodni poslanik. Naravno da će dobijati medijski prostor.

Jeste tako je, samo što legat tvog predsednka nije sloboda izražavanja, već Zakon o informisanju iz 1998 kao jedan od najsramnijih zakona u istoriji Srbije, koji je poslužio režimu SPS-a, SRS-a i JUL-a da se brutalno obračunaju sa novinarima i medijima tako što su ih drakonski kažnjavali, oduzimajući im redakcijsku i ličnu imovinu. Osnivač i urednik "Dnevnog telegrafa" i "Evropljanina" Slavko Ćuruvija je ubijen nepunih šest meseci posle usvajanja Zakona o informisanju koji je donelo tadašnje ministarstvo za informisanje na čijem je čelu bio tvoj sadašnji predsednik.

Pogledajte prilog 1327388
Odgledaj pažljivo pa da pričamo....

E vidi da ti kažem sad ozbiljno. Ja kada za nekog poltičara koji je formalno opozicija iznesem kvalifikaciju da je režimski igrač, ja navedem i razlog zbog čega imam takvo mišljenje, a trudim se da tu ima elementarne logike i nekog smisla. A tvoj odgovor "dobio je medijski prostor" je mnogo glup. Ćuta je vođa Ekološkog ustanka i narodni poslanik. Naravno da će dobijati medijski prostor.
Kada kažem režim to nije samo vlast Aleksandra Vučića nego i ovaj divlji kapiralistički sistem. Ćuta kao i cela ova režimska opozija se bori samo za personalne promene. Ja trenutno ne vidim nikoga ko se bori protiv samom sistema. Niko od njih ne napada sam sistem niti nudi nešto drugačije.

Kada kažem režim to nije samo vlast Aleksandra Vučića nego i ovaj divlji kapiralistički sistem. Ćuta kao i cela ova režimska opozija se bori samo za personalne promene. Ja trenutno ne vidim nikoga ko se bori protiv samom sistema. Niko od njih ne napada sam sistem niti nudi nešto drugačije.
veoma moguce, da je Cuta rezimski covek...izduvni ventil, za kanalisanje potencijalnog narodnog bunta

images

Šta ti pričaš?
Ali da u principu jesam. Pokazalo se loše u praksi.
Зависи, како се спроводи у пракси.
Има експеримената који су дали изванредне резултате; у САД, Мексику, Француској, Финској, Немачкој, Италији; толико добре, да су капиталисти брже боље откупљивали те фирме и гасили их...

Back