Curvy

Da li treba na bazenima da postoji odvojen odjel za debele ?

• Da

glasova: 4 18,2%
  • Ne

glasova: 18 81,8%

• Ukupno glasova
    22
Исто :D Исто сам звала крпице:heart:
Бака ми је после са неког путовања донела машину за шивење, малу, играчку, али је стварно штепала. Које одушевљење!

Ja ne znam da sijem...znam samo da "teram masinu"...onu staru, kao drveni sanduk...fircanje valjda to dodje...

И много сам волела на селу комшиницу, Словакињу која је божанствено цртала. Поготово женска лица и фрузуре. Па ми нацрта тако мали милион лица и фризура а ја онда покушавам да достигнем њен ниво :lol:

Ja ne znam da sijem...znam samo da "teram masinu"...onu staru, kao drveni sanduk...fircanje valjda to dodje...
Те су и најбоље машине. Имамо још увек и њу, а и електричну. Те старе могу све, и кожу и најдебље материјале.

Ја сам увек била стармала. Рано сам престала класично, незрело да се играм. За мене је игра била тако нешто рукама. Али сам и онда а остало ми је и сада волела док радим да пустим нешто занимљиво да слушам, тада касете, а сада неку радио драму или неки леп интрвју.

Исто :D Исто сам звала крпице:heart:
Бака ми је после са неког путовања донела машину за шивење, малу, играчку, али је стварно штепала. Које одушевљење!
Pa svi valjda zovu krpice. :think:

Ja ni danas ne znam baš lepo da šijem ručno i uopšte ne volim. Ali sam u osmom razredu sebi skrojila i ručno sašila dve bluze, mnogo sam bila ponosna na sebe.

ja sam imala citave armije i ratove dugmica
baba ih cuvala u nekoj limenoj kutiji od keksa ?
Ja imam i sad, po kutijama, kesama, fiokama. :lol:

Може помоћ? :)
Имам хаљину са жабицама на леђима које су попустиле па више није уско него се одваја од леђа. Како то да затегнем?
Šta su žabice? Brusne ušivene ili nešto drugo? Pošalji mi sliku u pp, da vidim, možda imam neku ideju.
Edit: našla sam. Šavovi lastiš-koncem.
Možeš ili da odneseš da ti neko prošije između još redova lastiš-koncem, pa da zategne celu formu ili da je malo suziš sa strane, ali zavisi od modela.

Ово... само је на леђима такво.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    98,5 KB · Pregleda: 28

Back