Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
U ovakvim slucajevima uvek treba imati u vidu ko se tu okoristio. A ja vidim da se samo okoristila njegova ljubavnica Branka Prpa koja je ojadila Curuvijinu decu nakon njegove smrti.
U ovakvim slucajevima uvek treba imati u vidu ko se tu okoristio. A ja vidim da se samo okoristila njegova ljubavnica Branka Prpa koja je ojadila Curuvijinu decu nakon njegove smrti.
Da nisi tako glup i radikalski ogranicen znao bi da po vazecem zakonu o braku i porodicnim odnosim vanbracni bracni drug ima ista nasledna i svaka druga prava kao i bracni drug.
U svakom slučaju, ubijen je mučki, na kukavički način jedan čovek koji je imao jedini greh a to je: želja za promenama i težnja ka istini.
Šteta je što se još ne objavljuju imena ubica, a siguran sam da vlast to zna. Možda to čuvaju kao neko rezervno i tajno oružje u nekim izborima narednim koji će za njih da budu nesigurni. Tačnije nesigurni za njihova dupeta!
Ovde je samo interesantno dokle se seze beda radikala.
Jasno je da je iza ubistva Slavka Curuvije stajao ondasnji rezim potpomognut drzavnim sluzbama. Tako nesto je izjavio i Vojislav Seselj navodeci ko su direktni izvrsioci Curuvijinog ubistva (ljudi iz DB-a).
Razresenje ubistva Slavka Curuvije bi bio simbolican kraj svih zlocina iza kojih stoji drzavni aparat a koji su nas zadesili 90-tih godina, a isto tako razresenje Slavkovog ubistva bi do kraja pokazao svu psihopatologiju licnosti Slobodana Milosevica kao i ljudi koji su ga okruzivali.
Curuvija je jedini covek u ovoj zemlji koji je ubijen... Mozda je i za njegovo ubistvo odgovoran Legija... a mozda i Skorpioni...
Zasto se niko ne obrati Natasi Kadnic... ona je Bog i batina za pravdu u nasoj zemlji.