Cure sta mislite o ovome ??

I meni se desilo nesto slicno, a posto sam po prirodi iskrena i volim da sve bude cisto i jasno, posle nekoliko meseci takvog "druzenja" lepo sam mu sve rekla. Izmedju ostalog, da ako bude zeleo - mogu da budem njegova (devojka, ljubavnica, nesto trece...). Tu sam dobila najgluplju sut kartu u zivotu - i to je za ljude! Pa smo "zajedno" resili da budemo drugari. Valjda je zeleo da budem pored njega i da gledam i "umirem" dok on startuje druge devojke i sl. Pa, dobro, oporavila sam se za nekoliko dana i resila da ga cooliram. Skratila kosu, pocela da izlazim sa novim ljudima, promenila posao. Ostali smo drugari, s tim sto je on sada nekako drugaciji, pazljiviji, nezniji. Ranije, sve mu je prolazilo: u prolazu sam, mogu da svratim? - naravno!, da li veceras mozemo tvojim kolima u grad? - naravno!, mogu da prilegnem malo na tvoj krevet? - naravno! Sad mu bas i nisam dostupna nonstop pa mu nedostaje moje paznje, ili nesto drugo, tek, cesto zove i pokazuje niz drugih simptoma "necega", a cega, ne zanima me preterano.
Kod devojaka i u tvom slucaju, mislim da je malo drugacije. Mislim da si oklevao i da se ona sad ohladila. Slazem se sa Antalijom, u potpunosti. Tu se zavrsava prica. Nisi na "izvol'te", dakle, vec si zanimljiviji. Tako to ide. Pomeni neka imena, ali ne preteruj. Ako budes previse pricao, shvatice da to namerno radis da bi izazvao ljubomoru kod nje.
Ili, drugo resenje, zaboravi i stvarno kreni dalje - da ne izmisljas.

Back