Cupcakes, minicakes, muffins

• Začetnik teme Začetnik teme unchi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da vas i ja sve ljepo pozdravim i dodam moje djelo.
Bilo je to nabrzaka al dječica su bila oduševljena kojima sam nosila.
Slika je malo starija,a novije neznam ako sam slikala.
mafini.jpg

Volim raditi mafine i cupkake jer su brzi i prefini pogotovo mom sinčiću.
Zato sam se jako obradovala kad sam vidjela da postoji posebna teme za umjetnice poput vas!:worth::worth::worth::klap::klap::klap:

Da li neko moze da mi kaze gde da kupim korpice za mafine koje se ne lepe? Ja kupila u Rodicu, i posle toga u DM-u i nisam zadovoljna uopste. Na ovima iz DM-a bas pise da su za pecenje, ali uopste ne mogu da se odlepe od testa. Ostane mi pola mafina na papiru. Ako ima negde na Novom Beogradu, to bi mi odgovaralo.

Visnja korpice si divno uradila...meni je tako zelja da nabavim te korpice za svadbene muffine...al nema ovde..a da pravim po 200kom..jooooj :(
Maji prelepi su i postavka i boje - divni su :)
od mene majstor Bob

Hvala draga,kako je sve bilo na brzinu,pa i nije lose.Upravo tragam za idejom Mcqueen dekoracije za mafine,a da to nije 34d autic,ne da mi se toliko pipkati,kad ono ovi tvoji kao poruceni.Hvala na inspiraciji!

Poslednja izmena od moderatora:
Citala sam ovu temu, ali nikako mi nije jasno kako da napunim muffine??? Imam super recept za muffine pa sam mislila da u ponedeljak napravim pola slanih i pola slatkih. E sad u tom receptu kaze da se pune eurokremom, ali nigde nije objasnjeno kako?
A sto se tice vasih muffina...SAVRSENI SU!

Back