Cupcakes, minicakes, muffins

• Začetnik teme Začetnik teme unchi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

E ovi nesrećni mafini nisu stigli ni da se ohlade - smazani su, na moje zadovoljstvo. Doduše napravila sam grešku jer sam preko fila stavljala figurice od fondana koji se topio. Sledeći put je bilo bolje ali nisam slikala. Recept je odličan.

Poslednja izmena od moderatora:
picture.php
picture.php

Ovo su Unini cupcakes sa lesnicima, punila sam ih coko filom, lesnicima i plazmom.

Имала сам намеру да правим мафине пуњене масом за манчмелоу, али ови чоколадни које сам правила нису могли да се дубе, па сам им додала "капицу". Који рецепт је добар да би се мафини лепо дубили? Чиме да их дубим: нож, кашичица или...?

Prilozi

• PB040063.jpg
    PB040063.jpg
    31,8 KB · Pregleda: 38
Nemam reči, i ne smem da ih pokažem ćerki. :klap: Inače, za mafine treba besprekorna rerna? Meni je baš sad, pred njen rođendan našao da oslabi donji grejač, na jedvite jade sam ispekla preksinoć lešnike i juče ujutru neku pitu za doručak, nisam se usudila da utrošim materijal a da to ne bude ni lepo ni ukusno.

Unchi, u pravu si možda je bio i fondan. Ja u početku nisam pravila razliku između fondana i gam paste pa sam više radila sa fondanom. Kako je sve bilo za kućnu upotrebu nisam uvek imala i fondan i gam pastu. Hvala Bogu što imama vas forumašice pa učim. Joj a sramota me pitati još neke cake. Plašim se da se ne ponovim sa pitanjem pa se vraćam unazad i čitam da li je neko već postavljao takva pitanja:bye:

Back