msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
????????? Možda ti se javi neko iz Niša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje, juce je bila zena koja za svoju kcerkicu priprema rodjendansko slavlje u skroz-naskroz AMERICKOM fazonu, tako da ce tu pored dvije torte biti i mafini, ali ona zeli da ne budu crni nego onako svijetli, odnosno zuti sa komadicima cokolade unutra! Ja sam do sad pravila Unine sa prve stranice i sa ljesnikom i sa 3 vrste cokolade, i oba recepta su EXTRA
Probala sam raznorazne klasicne varijante, uglavnom su to vocne ali meni to bude suvo tijestoPosebno mi je problem jer trerba da ih pecem u cetvrtak noc i dekorisem u petak oko 2 popodne kad dodjem sa posla, tako da mi moraju biti socni i sutradan, odnosno na dan sluzenja. Ove Unine dvije vrste su super socne i treci dan, ali sad ne znam sta da radim a da sam sigurna da je to isprobano i prava stvar
![]()
![]()

Drage moje, juce je bila zena koja za svoju kcerkicu priprema rodjendansko slavlje u skroz-naskroz AMERICKOM fazonu, tako da ce tu pored dvije torte biti i mafini, ali ona zeli da ne budu crni nego onako svijetli, odnosno zuti sa komadicima cokolade unutra! Ja sam do sad pravila Unine sa prve stranice i sa ljesnikom i sa 3 vrste cokolade, i oba recepta su EXTRA
Probala sam raznorazne klasicne varijante, uglavnom su to vocne ali meni to bude suvo tijestoPosebno mi je problem jer trerba da ih pecem u cetvrtak noc i dekorisem u petak oko 2 popodne kad dodjem sa posla, tako da mi moraju biti socni i sutradan, odnosno na dan sluzenja. Ove Unine dvije vrste su super socne i treci dan, ali sad ne znam sta da radim a da sam sigurna da je to isprobano i prava stvar
![]()
![]()
Daco na ovoj temi na 18 strani imaš Potin recept za 'leteće mufinse' (to ih je Pota tako nazvala jer su joj sve završile na podu) one su sa kokosom, a na 19 strani imaš moj recept za Orange muffins, koji su jako ukusni i vlažni. Pogledaj, probaj ....

bas sam kreten jel da
Lazes CILEEEEEEEEEEE hahhahaha,,, zasto si joj debilkusi dala 8 kad je javila posle da hoce 7?!?!! Zapelo joj za jedan, zamislite ljudi tragedije,, jedan je visak hahahah
Ha ha ha ha ha pa poklonila sam joj jedanbas sam kreten jel da
![]()
Ja bih joj, kao bosanac u vicu, nabila taj muffins na nos. A možda i samo pričam...

Moguce da si ih duze pekla pa su ti suvi .... zbog one pavlake i ulja treba da su mekani i vlazni.....

unine čokoladne.........ne odustajem od njih,provjereno ukusni,odlično uspijevaju.........HVALA TIHtjedoh bonicu, ali ne daju, probacu sutra! Bez obzira, izbor torte a i sve ukupni dizain je vrhunski!!! Koje si mafine pravila?

ucilo se i malo radilo pa da se i postavi