Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
Za vreme Tita estradna elita je jako, jako lepo zivela. Pevala na drzavnim proslavama, pevala Titu. dobijala jako velike honorare, imali su niz privilegija....Medjutim kada je Tito umro, e onda se vecina tih umetnika okrenula protiv Tita i pocela da ga pljuje, medju prvima je Cune Gojkovic.
Prica prvo kako je pevao Titu i dobijao velke honorare ne ruke, i taj novac mu je onda bio uredu.
Posle prica kada je imao devet godina da je odlicno poznavao ratna desavanja u okupiranoj Jugoslaviji, i da je bio upoznat i sa radom Draza i Tita. Planirao je da zarobi Tita i da ga preda Nemcima za 100.000 rajsh maraka, a Drazu nije hteo da hvata, jer je on kao bio cool.
Sto to nije ispricao Titu, kada je dobijao pare od njega ? Nego kada se promenila vlast, onda se uvlaci novoj politickoj garnituri, kao ja sam bio za Drazu, i bio sam protiv Tita.
Razocarao me je Cune, kao covek....
Prica prvo kako je pevao Titu i dobijao velke honorare ne ruke, i taj novac mu je onda bio uredu.
Predrag Gojković Cune o susretu s Josip Broz Titom
KAKO JE CUNE GOJKOVIĆ HTEO DA ZAROBI TITA: Za 100.000 maraka koje bi dobio od Nemaca kao nagradu hteo je da kupi OVO!
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3875495/kako-je-cune-hteo-da-zarobi-titaSto to nije ispricao Titu, kada je dobijao pare od njega ? Nego kada se promenila vlast, onda se uvlaci novoj politickoj garnituri, kao ja sam bio za Drazu, i bio sam protiv Tita.
Razocarao me je Cune, kao covek....