Cune Gojković pevao Titu za keš, a posle Titove smrti pričao da je hteo da zarobi Tita i da dobije nagradu za njega... Šta ti je šoubiznis.....

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Za vreme Tita estradna elita je jako, jako lepo zivela. Pevala na drzavnim proslavama, pevala Titu. dobijala jako velike honorare, imali su niz privilegija....Medjutim kada je Tito umro, e onda se vecina tih umetnika okrenula protiv Tita i pocela da ga pljuje, medju prvima je Cune Gojkovic.
Cune-03-S.jpg

Prica prvo kako je pevao Titu i dobijao velke honorare ne ruke, i taj novac mu je onda bio uredu.

Predrag Gojković Cune o susretu s Josip Broz Titom​

Posle prica kada je imao devet godina da je odlicno poznavao ratna desavanja u okupiranoj Jugoslaviji, i da je bio upoznat i sa radom Draza i Tita. Planirao je da zarobi Tita i da ga preda Nemcima za 100.000 rajsh maraka, a Drazu nije hteo da hvata, jer je on kao bio cool.

KAKO JE CUNE GOJKOVIĆ HTEO DA ZAROBI TITA: Za 100.000 maraka koje bi dobio od Nemaca kao nagradu hteo je da kupi OVO!​

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3875495/kako-je-cune-hteo-da-zarobi-tita
poternica-za-josipom-brozom-titom.jpg

Sto to nije ispricao Titu, kada je dobijao pare od njega ? Nego kada se promenila vlast, onda se uvlaci novoj politickoj garnituri, kao ja sam bio za Drazu, i bio sam protiv Tita.

Razocarao me je Cune, kao covek....
cune_gojkovic_youtube.jpg

Komuljaro ne baljezgaj,Cune je kao mali zivio nedaleko od Draze i kao dijete je isao da krade tresnje,no Draza im to nije ni branio,kada su se pojavile tokom rata potjernice za Drazom i Titom Cune nije htio da "prijavi" Drazu zato sto ga je znao i sto im je davao tresnje,pa otud to da je htio da prijavi Tita,obicna djecija igra.

Komuljaro ne baljezgaj,Cune je kao mali zivio nedaleko od Draze i kao dijete je isao da krade tresnje,no Draza im to nije ni branio,kada su se pojavile tokom rata potjernice za Drazom i Titom Cune nije htio da "prijavi" Drazu zato sto ga je znao i sto im je davao tresnje,pa otud to da je htio da prijavi Tita,obicna djecija igra.
Ne lazi gibanicaru. Ni ni Cune ni Draza nikada nisu izjavili.

Cune je imao jednu pricu kada je pevao Titu, a drugu pricu kada je pevao Dos-u.
Sta mislis,dal' je smeo da ne ode na neku zurku koju je Tito pravio,a bio pozvan.I ne samo on poprilican broj pevaca i pevacica su imali slicne probleme.

Back