Eva Ras pokusala da izvrsi SAMOUBISTVO Otkriveni stravični detalji, evo šta je razlog

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
255.081

EVA RAS POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO Otkriveni stravični detalji, evo šta je razlog​

Eva je otkrila da je pomislila da sebi oduzme život skokom sa Brankovog mosta

1022999_ivana-jordan-13062024-0077_f.webp

Glumica Eva Ras otvoreno je priznala da je pre oko deset godina bila na ivici da izvrši samoubistvo zbog stida koji je osećala nakon što je potpisala molbu za nacionalnu penziju.

Suočena sa teškim životnim okolnostima, Eva je otkrila da je pomislila da sebi oduzme život skokom sa Brankovog mosta.

Više puta sam pokušala da izvršim samoubistvo. Pre deset, jedanaest godina, kada su se uvodile nacionalne penzije, bilo me je veoma sramota što sam potpisala molbu da dobijem nacionalnu penziju. Stidelo me je da konkurišem i da možda ne dobijem tu penziju, pa sam tada krenula na Brankov most da izvršim samoubistvo - izjavila je glumica svojevremeno.

Svi znamo da je glumica mlada ostala udovica, a nakon muževljeve srmti nikada nije želela da uđe u novi emotivni odnos.

- Tačno je da nisam imala muškarca nakon njegove smrti, jer sam ga jako volela i nisam htela da bacam senku na tu veliku ljubav koju sam imala. Nisam imala obraza ni Bogu da se obratim i da kažem: “Daj mi opet tako divnog čoveka kao što je on bio“. Da je Bog hteo da imam tako divnog čoveka kao što je on bio, onda on ne bi uzeo Rasa… I tako sam ja stavila taj čuveni katanac -izjavila je Eva za domaće medije.

https://www.alo.rs/vip/estrada/1081213/eva-ras-pokusala-da-se-ubije/vest

@Sensei popravi naslov slovna greska

Da pitam , do koje godine bakute ocekuju da dekice treba da ih zadovoljavaju .....meni se cini ako ona ima 80 , to znaci da ja ako dozivim 85, neka bakica mi se natovari , i ja puf, ode srcka dok kazes keks...

Ja ne vidim mogucnost da me ne zvekne srcka ako u tim godinama budem trebao da napucdam pola litre krvi i pritisak 220 za seks...

Ustvari pre ce mozdani da me cepne nego srcka...Srcka ubija posle seksa...i u toku seksa ako je slabo srcei ima plakova...

Back