L
LYRA
Gost
STA MISLITE JE'L U LOH NESU ZAISTA POSTOJI CUDOVISTE ?JA MISLIM DA NEMA ALI DA U MORU IMA NESTO SLICNO
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
slazem se sa tobom u potpunosti ja tvrdim da u LN ne postoji cudoviste,a u moru postoji nesto slicnoLYRA:STA MISLITE JE'L U LOH NESU ZAISTA POSTOJI CUDOVISTE ?JA MISLIM DA NEMA ALI DA U MORU IMA NESTO SLICNO
Ako te zaista zanimaju jezerska i morska cudovista, udji u Riznicu tajni www.bosnic.com Ima izuzetno zanimljivih svedocanstava!LYRA:STA MISLITE JE'L U LOH NESU ZAISTA POSTOJI CUDOVISTE ?JA MISLIM DA NEMA ALI DA U MORU IMA NESTO SLICNO
Postoji GODZILA. 8)LYRA:STA MISLITE JE'L U LOH NESU ZAISTA POSTOJI CUDOVISTE ?JA MISLIM DA NEMA ALI DA U MORU IMA NESTO SLICNO
Dok sam ucio da pravim sajtove ubacio sam i to na neki glupi sajt pa ti pogledaj slicice...www.geocities.com/wuk_13 ...pa javi jel valjaju...LYRA:STA MISLITE JE'L U LOH NESU ZAISTA POSTOJI CUDOVISTE ?JA MISLIM DA NEMA ALI DA U MORU IMA NESTO SLICNO
Red_Zmaja:Dok sam ucio da pravim sajtove ubacio sam i to na neki glupi sajt pa ti pogledaj slicice...pa javi jel valjaju...LYRA:STA MISLITE JE'L U LOH NESU ZAISTA POSTOJI CUDOVISTE ?JA MISLIM DA NEMA ALI DA U MORU IMA NESTO SLICNO![]()
Imas hiljadu slika...vecina je fotomontaza ali ako je samo jedna prava onda...LPhoklica:ovo na najprostiji nacin:
neko je davno video nesto.... STO PO MOM MISLJENJU NIKAKO NIJE BILO CUDOVISTE...verovatno brod u magli koje je POTSETILO na nesto STRASNO...nesto sto je ostavilo snazan utisak...
da se potsetimo magla je oduvek bila oprisutana tamo...
i kako tada nije bilo nacina da se to **detaljno istrazi** ljudi su ostali na tome da je to LOC NES MONSTER...
KASNIJE SE POKAZALO DA JE TO VELIKA ATRAKCIJA (mislim kome nije zagolicana masta kad cuje pricu o cudovistu iz jezera, ko sve ne bi voleo TO da vidi?!)
MNOGI LJUDI RADI SVOJE KORISTI I DALJE POTHRANJUJU PRICE O LOC NES CUDOVISTU...
ksr:Znam tipa koji jeradio neko vreme na ribarskim brodovima na atlantiku i rekao jeda imaju takve sonare i radare da mogu da prate jata riba ili kitove na velikoj razdaljini cak i da daju tacnu ocenu koliko je veliko jato zar se niko ne bi setio da to primeni i na jezeru i vidi da tamo nema nista.
LPhoklica:ovo na najprostiji nacin:
neko je davno video nesto.... STO PO MOM MISLJENJU NIKAKO NIJE BILO CUDOVISTE...verovatno brod u magli koje je POTSETILO na nesto STRASNO...nesto sto je ostavilo snazan utisak...
da se potsetimo magla je oduvek bila oprisutana tamo...
i kako tada nije bilo nacina da se to **detaljno istrazi** ljudi su ostali na tome da je to LOC NES MONSTER...
KASNIJE SE POKAZALO DA JE TO VELIKA ATRAKCIJA (mislim kome nije zagolicana masta kad cuje pricu o cudovistu iz jezera, ko sve ne bi voleo TO da vidi?!)
MNOGI LJUDI RADI SVOJE KORISTI I DALJE POTHRANJUJU PRICE O LOC NES CUDOVISTU...