Crazy-Wolf Ističe se Poruka 2.397 17.02.2010. u 19:13 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #76 Muffuccafromdahood: Da im pustimo reklamu za jarca tamo, aj mislim ekonomija bi nam procvetala...A pazi, ovi bogatiji bi mozda hteli i vise komada jarci... Kliknite za proširenje... Dada,i Japanci bi hteli jedan primerak...da ga kloniraju!
Muffuccafromdahood: Da im pustimo reklamu za jarca tamo, aj mislim ekonomija bi nam procvetala...A pazi, ovi bogatiji bi mozda hteli i vise komada jarci... Kliknite za proširenje... Dada,i Japanci bi hteli jedan primerak...da ga kloniraju!
G.H.O.S.T. Poznat Poruka 7.997 17.02.2010. u 21:48 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #77 Crazy-Wolf: Dada,i Japanci bi hteli jedan primerak...da ga kloniraju! Kliknite za proširenje... Oni kakvi su zaulavi, oni bi ga napravili sa mikrocip...
Crazy-Wolf: Dada,i Japanci bi hteli jedan primerak...da ga kloniraju! Kliknite za proširenje... Oni kakvi su zaulavi, oni bi ga napravili sa mikrocip...
Crazy-Wolf Ističe se Poruka 2.397 17.02.2010. u 21:52 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #78 Hahaha....pa bi onda svaki pc,mob i auto imao svog privatnog zenskog jarca.
G.H.O.S.T. Poznat Poruka 7.997 17.02.2010. u 21:54 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #79 Crazy-Wolf: Hahaha....pa bi onda svaki pc,mob i auto imao svog privatnog zenskog jarca. Kliknite za proširenje... Ej, nemoj si takav sovinista...Trandza je u pitanju...
Crazy-Wolf: Hahaha....pa bi onda svaki pc,mob i auto imao svog privatnog zenskog jarca. Kliknite za proširenje... Ej, nemoj si takav sovinista...Trandza je u pitanju...
Crazy-Wolf Ističe se Poruka 2.397 17.02.2010. u 22:10 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #80 Shemale najbolje. ili maleshe,kako sam vec reko. sve u svemu.....fuj to bre!
G.H.O.S.T. Poznat Poruka 7.997 17.02.2010. u 22:17 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #81 Crazy-Wolf: Shemale najbolje. ili maleshe,kako sam vec reko. sve u svemu.....fuj to bre! Kliknite za proširenje... More...Ako donese neke dobre pare, prihvatio bi ga pa taman i da je sa kutlave noge...
Crazy-Wolf: Shemale najbolje. ili maleshe,kako sam vec reko. sve u svemu.....fuj to bre! Kliknite za proširenje... More...Ako donese neke dobre pare, prihvatio bi ga pa taman i da je sa kutlave noge...
Crazy-Wolf Ističe se Poruka 2.397 17.02.2010. u 22:20 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #82 hahaha....i sa klempave ushi i krive rogove,samo pare da su tu!
G.H.O.S.T. Poznat Poruka 7.997 17.02.2010. u 22:22 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #83 Crazy-Wolf: hahaha....i sa klempave ushi i krive rogove,samo pare da su tu! Kliknite za proširenje... Indijci ne gledaju to...Samo mu daj neko ime tipa Maharodazstan i napravio si posao...
Crazy-Wolf: hahaha....i sa klempave ushi i krive rogove,samo pare da su tu! Kliknite za proširenje... Indijci ne gledaju to...Samo mu daj neko ime tipa Maharodazstan i napravio si posao...
Crazy-Wolf Ističe se Poruka 2.397 17.02.2010. u 22:23 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #84 hah....jes i to sto kazes. ....ponestaju mi vise fore,majku mu....
G.H.O.S.T. Poznat Poruka 7.997 18.02.2010. u 20:54 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #85 Crazy-Wolf: hah....jes i to sto kazes. ....ponestaju mi vise fore,majku mu.... Kliknite za proširenje... Valjda ce i dete dobije...Tad ce bude novi nalet fora...
Crazy-Wolf: hah....jes i to sto kazes. ....ponestaju mi vise fore,majku mu.... Kliknite za proširenje... Valjda ce i dete dobije...Tad ce bude novi nalet fora...
Crazy-Wolf Ističe se Poruka 2.397 18.02.2010. u 22:22 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #86 Haha....epa za to mu treba jos nesto izraste.
Borac za prava zivotinja Legenda Poruka 51.037 19.02.2010. u 09:24 - Čudo u Zoološkom vrtu u Beogradu #87 Nema taze vesti, a tema se pretvorila u chat. Ukoliko uopšte bude nastavka ove priče o nesrećnom jarcu, odvijaće se na pdf. Svet životinja. Katanac.
Nema taze vesti, a tema se pretvorila u chat. Ukoliko uopšte bude nastavka ove priče o nesrećnom jarcu, odvijaće se na pdf. Svet životinja. Katanac.