Čudo u Ljuljacima

Gedeon

Veoma poznat
Poruka
13.378
Podsetnik
Sećam se ove vesti kad je bila aktuelna.

http://www.novinar.de/2011/10/07/ljuljaci-procvetala-potpuno-suva-grancica.html
preuzmi.jpeg

Pupoljci na suvoj grančici

Još jedno veliko Božije čudo se desilo u Ljuljacima nakon mirotočenja ikone sv. Vasilija Ostroškog.

Nad ikonom Majke Božije procvetaše sasvim sasušene grančice. Govoriše: Gle vladike raskolnika! Gle raskaluđera koji službu služe! Gle naroda sektaškog! A glas im odgovara: Gle čuda Božijeg! Gle obmane i laži o borbi vladike, monaštva i naroda svetosavskog!

Ko srcem veru ne prima, i očima dokaze traži, neka sada upita sebe: zašto se bacih kamenom na brata rođenoga?

Kako objasniti čuda u Ljuljacima? Tako što nije u pitanju nikakav raskol, nema nikakve nove crkve, sto jurisdikcija i sinoda kao kod IPH starokalendaraca i staroobrednika. Šta kažu sami za sebe:
*blaženopočivši vladika Artemije: "Mi ostajemo u jedinstvu sa njima! Mi se ni od koga ne odvajamo! Mi nikoga ne proklinjemo! Mi nikoga ne osuđujemo, ali konstatujemo da, oni koji kvare veru pravoslavnu, sami sebe isključuju iz crkve pravoslavne i sami sebi prizivaju prokletstvo!”
*“Mislim da je ovo vrlo korisno i da je moralo da se desi, da će krajnji ishod svega ovoga, ipak, biti pozitivan i da će crkva krenuti jednim boljim putem. Tokom koji vernicima može da donese samo korist”, kaže jeromonah Naum Mirković, iz Artemijeve Informativne službe u Ljuljacima. Danas je on horepiskop barajevski.

Eto čudo za čudom u Ljuljacima. Ljudi idite na poklonička putovanja (hodočašća) po zdravlje duhovno i telesno!
Друже, види се да ниси са села...

То чудо се дешава увек, гране пуне сокова, чак и кад су прекинуте могу чак и плод да породе после откинућа, ако имају заметак, а камо ли да процветају пупољак...

Зелено воће и поврће такође зри, ако се држе у умереним температурама после превремених брања...

Back