Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Pre par dana sam proslavila dva meseca veze, mogu reci uspesne sa mojim deckom. Od njega sam dobila lep poklon. Neki nakit, ne zelim o tome da pricam, jer to nije tema, ali mogu da kazem da je stvarno prelep. Nosim mindjuse iz tog seta vec par dana. Stvarno su divne. Taj nakit sam dobila od decka, ali njemu je doneo njegov najbolji drug. Tu nastaje problem. Njegov najbolji drug je stomatolog u Svajcarskoj. Upoznali smo se bas dan pre nego sto sa slavila dva meseca i od tada on zeli da se vidjamo svakog dana. Svakog dana me zove da izadjemo u neki kafic. Prvi put sam izasla sa deckom i sa njim, juce me je pozvao da izadjemo sami, delovalo mi je kao da je tempirao, kada ce moj decko biti zauzet. To sam ukapirala tek posle naseg izlaska. Ponovo me je pozvao danas. On jeste sladak i duhovit. Ali ja imam decka, pored toga, meni su zubari uvek nekako bili odvratni. Pricala sam vam ranije, kako se moj zubar tako neprijatno naginjao na mene. Uvek sam nekako osecala - znate vec sta. Bas mi je bilo odvratno, a jos ima dvoje dece, zenu i ljubavnicu. Neprijatno mi je da ga odbijem, ali znam da je zaljubljen u mene. Ne zelim da pravim neku svadju izmedju njega i mog decka. Ne znam sta da radim.