"Cudni" tipovi sa net-a

tebi je cudno nesto nesvakidasnje nesto sto proizvodi jaku emociju u tebi(utisak koji stvoris na osnovu reci koje procitas i tu je jos i nick)
jaka emocija kao impuls koji te dovodi da se zapitas tako da ako ja napisem da mi je nick:strah i napisem stagod da bih ti privukao paznju na osnovu neceg svakidasnjeg u nasem zivotu naprimer (koji je tvoj najveci strah?)strah postoji u svima nama ali i nick mi je strah itako da je efekat pomalo cudan i ljudi se zapitaju kakvi su ti ljudi(odatle i ova tema)
ako posmatrate iz ove prilozene perspektive normalo je da je taj covek drugaciji,ali nemora da nzaci da jeste,zapitajte se dali pokusava da uspostavi kontakt sa vama ipak je to foru(pricaonic)preciznje.
ogranicenost promenljivosti u smisli nezelim da komuniciram sa nekim koga ni neznam ali znam da je .......lose tj.nesvacen

Činjenica je da postoje i oni koji ovom virtuelnom svetu pristupaju drugačije no što pristupaju stvarnosti, odnosno suprotno. Ovde im se pruža prilika da budu sve ono što nisu u mogućnosti ili prilici u svom privatnom životu, drugima ovo dođe kao neka vrsta izduvnog ventila, prilika da ispolje i najmračnije delove svoje duše bez nekih velikih i ozbiljnih posledica.

I za prvi i za drugi tip navedenih osoba vrlo je moguće da u stvarnosti izgledaju, deluju i ponašaju se sasvim normalno.

Internet i ovaj vid komunikacije, pružio je svakome dobru dozu hrabrosti i niz mogućnosti da makar pokuša ostvariti, između ostalih, i one najskrivenije želje.

Svi smo mi ovde da se na neki način izrazimo i svako od nas radi to na svoj način, to jest onako kako mu najviše prija i odgovara.

Činjenica je da postoje i oni koji ovom virtuelnom svetu pristupaju drugačije no što pristupaju stvarnosti, odnosno suprotno. Ovde im se pruža prilika da budu sve ono što nisu u mogućnosti ili prilici u svom privatnom životu, drugima ovo dođe kao neka vrsta izduvnog ventila, prilika da ispolje i najmračnije delove svoje duše bez nekih velikih i ozbiljnih posledica.

I za prvi i za drugi tip navedenih osoba vrlo je moguće da u stvarnosti izgledaju, deluju i ponašaju se sasvim normalno.

Internet i ovaj vid komunikacije, pružio je svakome dobru dozu hrabrosti i niz mogućnosti da makar pokuša ostvariti, između ostalih, i one najskrivenije želje.

Svi smo mi ovde da se na neki način izrazimo i svako od nas radi to na svoj način, to jest onako kako mu najviše prija i odgovara.

Ovo je apsolutno tacno !
Ali, kada bi se priblizila nekoj osobi iz 1. il i2. grupe - recimo da postanu bliski prijatelj/ica, ili partner....

da li bi se ta nenormalnost ispoljila i u stvarnom zivotu, i donela negativne posledice bliskim osobama ??! :mrgreen:

Ovo je apsolutno tacno !
Ali, kada bi se priblizila nekoj osobi iz 1. il i2. grupe - recimo da postanu bliski prijatelj/ica, ili partner....

da li bi se ta nenormalnost ispoljila i u stvarnom zivotu, i donela negativne posledice bliskim osobama ??! :mrgreen:
Zavisi od nečije samokontrole. Pojedinci su razvili izuzetnu moć samokontrole i manipulacije i maltene ih je nemoguće provaliti, dok se ovi drugi kad tad otkriju.

:sad2::sad2::sad2: Jooooj, ovo nisam htela da znam :bljak:

Videla sam tu temu,ali nisam htela da ulazim na nju ^^ znalasam da je nesto bolesno.... sorry, ne mogu da citam komentare ^^
Pa to bre najozbiljnija tema na ovom PDF-u,. Covek lepo rekao sta mu se svidja, sta bi zeleo, meni je to mnogo normalnije, a i simpaticnije
od pokazivanja qrtza koji ne zelis da gledas, a ovoj nekrofiliji i da ne govorim.

- - - - - - - - - -

Ko gleda umrlice je latentni nekrofil !
Pa naravno da je tako. Doduse ja uvek u Zajecaru gledam umrlice, u Beogradu vec ne, nikoga i ne poznajem, a u
Nemackoj to i ne postoji. Nema fotografija ni na grobovima.

Ima frikova koji si ocigledne budale,ali hoce da se eksponiraju javno preko interneta.Fejsbuk i slicne drustvene mreze,ma koliko profili bili javni,ako ne znas ime dilee mozda nikad ne naletis ne njegove slike i snimke i lupetanja gluposti.Stoga su se dosetili pa svoj debilizam kace na jutjub.Tu su ipak vece sanse da ih vidite.Evo jedan debil na koga sam slucajno naleteo,a za svoje genijalno pevanje i izgled ima gomilu komentara,sto govori o nama samima,da koliko god odbijali da priznamo, volimo da gledamo glupiranje dilea,a neki su mozda i krisom,privatno dilee pa da vide nesto novo i zacine svoj debilizam nekom novom stavkom.Evo ga gospodin,verujem francuz,ima takav naglasak dok peva albansku pesmu:

Ja u neku ruku volim tu slobodu koju net daje, jer zamislimo kakvo bi bilo drustvo da ne postoji ikakva osuda, ako primera radi hoces da ides go, niko nece da te bije, mlati, ili ako hoces da nerviras druge, ili da kazes sta hoces, kome hoces bez imalo straha.
Zanimljivo je videti kakvi su ljudi ispod maske civilizacije i sta se zaista krije u njima, tj. sta potiskuju i koliko.

Ima i zloupotreba, od nekih se zgade ljudi, ali daje nam sliku kakvo bi izgledalo nase drustvo da nema nikakvih pravila, tj. da smo svi potpuno anonimni.
Jednostavno, internet budi ono najbolje i najgore u ljudima, ko ima neke komplekse na netu ce napusavati druge ili pokazivati svoj polni organ za lajkove, ko nema tih problema nece.

Bilo je skoro neko istrazivanje da su internet trolovi, oni koji vole da nerviraju druge i postavljaju sokantne slike nasilja ili eskplicitne scene seksa i da vrebaju tako zrtve, u sebi oni nose neke crte sadizma i sociopatije, jer vole kada druge muce tim grozotama.

Poslednja izmena:
ma te latentne crte, sta to znaci nista, taj lik ce do smrti da bude inace ok gradjanin koji je samo postavljao slike a nije nista drugo uradio, kao krivicno delo. dobro niko nije cvecka
pa bilo bi lepo da nema tih likova, onako dodjes i sve ok. pri tome meni neke vrste ne smetaju ali neke da. e sad gde spadam
ali ima ih eto tako : )
mozda ne vidim neku pravu sebe, ali moram li, ne moram

Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......

1. Sexualni manijaci:

Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?" :mrgreen:

I posalje mi sliku svog polnog organa :eek:

Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^

2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima

FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.

Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice" :sad2:

Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....:dontunderstand:

Prvi su mi poprilicno normalni, ili i ja spadam u njih, pa mi se cine normalnim. Jednom sam jednoj forumasici poslao takvu sliku, ali tek posto mi je izricito rekla da hoce da mi vidi curac, i to bas tim recima. Ona je meni poslala slicne slike i snimak svog samozadovoljavanja, a kasnije smo...dobro, to nije tema.
Oni drugi mogu biti klinci, pomodari, osobe koje ppokusavaju prevezici strah od smrti, ili shvatiti svoje prikrivene strahove, ili se izboriti sa nekim problemom vezanim za tu tematiku, ili istinski mracnjaci kojih se treba kloniti.
Da sam na tvom mestu, vise bih se cuvao od drugih nego od prvih.

Prvi su mi poprilicno normalni, ili i ja spadam u njih, pa mi se cine normalnim. Jednom sam jednoj forumasici poslao takvu sliku, ali tek posto mi je izricito rekla da hoce da mi vidi curac, i to bas tim recima. Ona je meni poslala slicne slike i snimak svog samozadovoljavanja, a kasnije smo...dobro, to nije tema.
Oni drugi mogu biti klinci, pomodari, osobe koje ppokusavaju prevezici strah od smrti, ili shvatiti svoje prikrivene strahove, ili se izboriti sa nekim problemom vezanim za tu tematiku, ili istinski mracnjaci kojih se treba kloniti.

Ako saljes zato sto ti traze..... to ima neku drugu svrhu, itd. ;)

Bolest je.dakle, u tome.... sto oni uzivaju da tu sliku vidi sto veci broj ljudi...
Neki kompulzivni poremecaj,ili sl. :aha:

Kako on zna da nije bio forumas koji je slao slike neke zenske sa nekog sajta? Mislim, trebalo je kao dokaz da na tom snimku ona markerom ispise preko sisa cirilicom "Za Jos jednog sa sela" da bi to bio dokaz.

Kako on zna da nije bio forumas koji je slao slike neke zenske sa nekog sajta? Mislim, trebalo je kao dokaz da na tom snimku ona markerom ispise preko sisa cirilicom "Za Jos jednog sa sela" da bi to bio dokaz.

Nista se ti ne brini, nije crni seljak bas totalna naivcina

Ako saljes zato sto ti traze..... to ima neku drugu svrhu, itd. ;)

Bolest je.dakle, u tome.... sto oni uzivaju da tu sliku vidi sto veci broj ljudi...
Neki kompulzivni poremecaj,ili sl. :aha:

ih, slika, jaka stvar
uvek mozes da je obrises, a i to sto si videla nije nista neprirodno i strasno
ima toliko strasnijih slika sa ratista kojima te bombarduju kad ne zelis i kada se ne nadas, sa televizije, uz jutarnju kafu, dok tek hvatas zalet za jos jedan radni dan, i niko im to ne spori, niti pominje da je to nepristojno

Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......

1. Sexualni manijaci:

Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?" :mrgreen:

I posalje mi sliku svog polnog organa :eek:

Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^

2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima

FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.

Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice" :sad2:

Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....:dontunderstand:

Kako li bi onda okarakterisao novinare, reditelje, glumce, kamermane, pop i rok grupe, narodnjake....:roll:

mene jede neki forumasi koji nemaju nikakve simbole, mislim sta se uopste vracam, sve se saplices o neke likove i prilicno me nerviraju da ne kazem prestrave. a pre dve god nisam imala takve horor dozivljaje sa forumom. ajd preterujem s tim horor??? ali stvarno deluju strasno neki
ko ima simbole verovatno slusa metal ili tako nesto, mislim da si neki vajni psiho bices valjda diskretan

svi smo mi potencijalno "cudni tipovi sa neta"
bar dok se ne dokaze suprotno:lol:

nemam problem sa tudjim egzibicionizmom (ni sa svojim , lol) sve dok ne naletim na osobu koja zarad nekih takvih poriva stvara laznu sliku o sebi i obmanjuje me, vredjajuci mi ne neke moralne svetonazore ili osecanja,
vec inteligenciju.

Poslednja izmena:
напокон се отовирла могућност да искажу свој унутрашњи порив без цензуре.
само то

Ali, to je onda zastrasujuce...

Znaci da su poremeceni ljudi..ili kako bi ih nazvala - ne bas zdravi psihicki - svuda oko nassss....

- - - - - - - - - -

Kako li bi onda okarakterisao novinare, reditelje, glumce, kamermane, pop i rok grupe, narodnjake....:roll:

To nije isto...

Postoji profesionalna etika... Verovatno svako ko se bavi izlaganjem necega publici.. mora da ima neki nivo egzibicionizma...u sebi.
ali dosta toga se usvoji - kao odlika profesije....

Back