- Poruka
- 290
pa ova je bas religiozna kad prica po forumu o kupcu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee, a taman je počeo da spamuje po forumu, kad ga zlikovci banovaše...... Šta ti je sudbina kleta....... Nekom je forum majka, a nekom maćeha.....pa ova je bas religiozna kad prica po forumu o kupcu.
Činjenica je da postoje i oni koji ovom virtuelnom svetu pristupaju drugačije no što pristupaju stvarnosti, odnosno suprotno. Ovde im se pruža prilika da budu sve ono što nisu u mogućnosti ili prilici u svom privatnom životu, drugima ovo dođe kao neka vrsta izduvnog ventila, prilika da ispolje i najmračnije delove svoje duše bez nekih velikih i ozbiljnih posledica.
I za prvi i za drugi tip navedenih osoba vrlo je moguće da u stvarnosti izgledaju, deluju i ponašaju se sasvim normalno.
Internet i ovaj vid komunikacije, pružio je svakome dobru dozu hrabrosti i niz mogućnosti da makar pokuša ostvariti, između ostalih, i one najskrivenije želje.
Svi smo mi ovde da se na neki način izrazimo i svako od nas radi to na svoj način, to jest onako kako mu najviše prija i odgovara.
Zavisi od nečije samokontrole. Pojedinci su razvili izuzetnu moć samokontrole i manipulacije i maltene ih je nemoguće provaliti, dok se ovi drugi kad tad otkriju.Ovo je apsolutno tacno !
Ali, kada bi se priblizila nekoj osobi iz 1. il i2. grupe - recimo da postanu bliski prijatelj/ica, ili partner....
da li bi se ta nenormalnost ispoljila i u stvarnom zivotu, i donela negativne posledice bliskim osobama ??!![]()
Pa to bre najozbiljnija tema na ovom PDF-u,. Covek lepo rekao sta mu se svidja, sta bi zeleo, meni je to mnogo normalnije, a i simpaticnijeJooooj, ovo nisam htela da znam
Videla sam tu temu,ali nisam htela da ulazim na nju ^^ znalasam da je nesto bolesno.... sorry, ne mogu da citam komentare ^^
Pa naravno da je tako. Doduse ja uvek u Zajecaru gledam umrlice, u Beogradu vec ne, nikoga i ne poznajem, a uKo gleda umrlice je latentni nekrofil !
Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......
1. Sexualni manijaci:
Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?"
I posalje mi sliku svog polnog organa
Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^
2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima
FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.
Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice"
Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....
Prvi su mi poprilicno normalni, ili i ja spadam u njih, pa mi se cine normalnim. Jednom sam jednoj forumasici poslao takvu sliku, ali tek posto mi je izricito rekla da hoce da mi vidi curac, i to bas tim recima. Ona je meni poslala slicne slike i snimak svog samozadovoljavanja, a kasnije smo...dobro, to nije tema.
Oni drugi mogu biti klinci, pomodari, osobe koje ppokusavaju prevezici strah od smrti, ili shvatiti svoje prikrivene strahove, ili se izboriti sa nekim problemom vezanim za tu tematiku, ili istinski mracnjaci kojih se treba kloniti.
Da sam na tvom mestu, vise bih se cuvao od drugih nego od prvih.
Kako on zna da nije bio forumas koji je slao slike neke zenske sa nekog sajta? Mislim, trebalo je kao dokaz da na tom snimku ona markerom ispise preko sisa cirilicom "Za Jos jednog sa sela" da bi to bio dokaz.Prvi su mi poprilicno normalni, ili i ja spadam u njih, pa mi se cine normalnim. Jednom sam jednoj forumasici poslao takvu sliku, ali tek posto mi je izricito rekla da hoce da mi vidi curac, i to bas tim recima. Ona je meni poslala slicne slike i snimak svog samozadovoljavanja, a kasnije smo...dobro, to nije tema.
Oni drugi mogu biti klinci, pomodari, osobe koje ppokusavaju prevezici strah od smrti, ili shvatiti svoje prikrivene strahove, ili se izboriti sa nekim problemom vezanim za tu tematiku, ili istinski mracnjaci kojih se treba kloniti.
Da sam na tvom mestu, vise bih se cuvao od drugih nego od prvih.
Kako on zna da nije bio forumas koji je slao slike neke zenske sa nekog sajta? Mislim, trebalo je kao dokaz da na tom snimku ona markerom ispise preko sisa cirilicom "Za Jos jednog sa sela" da bi to bio dokaz.
Ako saljes zato sto ti traze..... to ima neku drugu svrhu, itd.
Bolest je.dakle, u tome.... sto oni uzivaju da tu sliku vidi sto veci broj ljudi...
Neki kompulzivni poremecaj,ili sl.![]()
Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......
1. Sexualni manijaci:
Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?"
I posalje mi sliku svog polnog organa
Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^
2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima
FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.
Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice"
Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....
напокон се отовирла могућност да искажу свој унутрашњи порив без цензуре.
само то
Kako li bi onda okarakterisao novinare, reditelje, glumce, kamermane, pop i rok grupe, narodnjake....![]()