Primjetio sam da danas dosta mladih zgodnih žena su u vezama sa krajnje bezveznim likovima koji nisu niti visoki, niti jaki, niti sportski žive. Doslovno to budu neki patuljci, ili oni što imaju 50 kila sa krevetom, a bude i debelih, većinom puše cigarete, piju alkohol itd. Rijetko koja je sa nekim nablidanim za kojeg se baš može reći gle koji tigar, pravi Superman i slično. Nije mi jasno to s obzirom da je snaga oduvik bila simbol muškosti i muževnosti. Meni se zna desiti da cure koje mi se svide završe sa dečkima za koje sam ja maltene Bog po izgledu. Šta je to sa njihovim mozgovima? Kako je uopće moguće da se one napale i požele seks sa takvim slabićima? Stvarno nevjerojatno. Sve postalo naopako na ovom svitu. Dok recimo sa mladim ženama koje nisu baš zgodne i prosječne su kao i sa ženama koje su lipe ali su malo starije i imaju po 40 ili 50 godina e sa takvima imam druga iskustava, takve mi same prilaze i čak budu dosadne sa pipkanjima, pohvalama, nabacivanjima. Zašto one kuže šta je pravi muškarac a one prve koje sam spomenuo (mlade zgodne) ne kuže? Jel se možda radi o novcu, skupim autima i takvim stvarima materijalnim? Jel mlade zgodne više to gledaju?