Čudni kriteriji mladih zgodnih žena prilikom odabira partnera

imao sam ja jedno xxxx tih ultra lepih al praznih devojaka
i svaki put sam se zaleteo i svaki put pokajao
kad nema tu nicega
kad je prica posna
kad je sve povrsina
nema tu sta puno da se desava
prostor za desavanje zahteva dubine i sirine i visine a ne 1D ribe

kapiram da ima takvih i likova na koje ribe isto gledaju
nos oci usta vidim she vidim she i to je to

jedno je da se sa nekim ne kapiras a drugo kad nema sta da se kapira
kad je neko slikovnica i nema sta da se cita


dobra tema jbt <3
 
Оно што ти тражиш није партнер, већ крес шема.
Згодне девојке које помињеш траже партнера, и ту је тачка мимоилажења.
Po meni je to isto. Partnerica=kres šema. Zato što se na kraju sve svodi na seks (kres). Bez seksa (kresa) se ne bi rađali ljudi. Seks (kres) je sigurno najbolji dio veze a sve ostalo mu nije ni do koljena odnosno sve ostalo može i ne mora.
 
Pa jel bolje razgovarati ili se seksati to mi odgovori? Jednostavno pitanje.
Pa većina nas ti je napisala da je prvo što nekoga privuče ono što ta osoba ima da ponudi na nivou mentalnog sklopa. Naravno, izgled može biti ali i ne mora razlog da se u nekoga zaljubiš, izgled je tek prva impresija o nekome, sve ostalo dolazi nakon upoznavanja nekoga kao osobe... se*s je tek jedan deo nečije veze, bitan, ali samo deo.
 
Pa većina nas ti je napisala da je prvo što nekoga privuče ono što ta osoba ima da ponudi na nivou mentalnog sklopa. Naravno, izgled može biti ali i ne mora razlog da se u nekoga zaljubiš, izgled je tek prva impresija o nekome, sve ostalo dolazi nakon upoznavanja nekoga kao osobe...
Znači tebe više privlači pričati sa muškarcem nego imati seks sa njim. Zanimljivo.
 
Pa što je onda smisao veze ako ne seks?
Стварање нових људи :cool:

Po meni je to isto. Partnerica=kres šema. Zato što se na kraju sve svodi na seks (kres). Bez seksa (kresa) se ne bi rađali ljudi. Seks (kres) je sigurno najbolji dio veze a sve ostalo mu nije ni do koljena odnosno sve ostalo može i ne mora.
Не занимају тебе деца. Да те занимају, не би користио заштиту.
 
Primjetio sam da danas dosta mladih zgodnih žena su u vezama sa krajnje bezveznim likovima koji nisu niti visoki, niti jaki, niti sportski žive. Doslovno to budu neki patuljci, ili oni što imaju 50 kila sa krevetom, a bude i debelih, većinom puše cigarete, piju alkohol itd. Rijetko koja je sa nekim nablidanim za kojeg se baš može reći gle koji tigar, pravi Superman i slično. Nije mi jasno to s obzirom da je snaga oduvik bila simbol muškosti i muževnosti. Meni se zna desiti da cure koje mi se svide završe sa dečkima za koje sam ja maltene Bog po izgledu. Šta je to sa njihovim mozgovima? Kako je uopće moguće da se one napale i požele seks sa takvim slabićima? Stvarno nevjerojatno. Sve postalo naopako na ovom svitu. Dok recimo sa mladim ženama koje nisu baš zgodne i prosječne su kao i sa ženama koje su lipe ali su malo starije i imaju po 40 ili 50 godina e sa takvima imam druga iskustava, takve mi same prilaze i čak budu dosadne sa pipkanjima, pohvalama, nabacivanjima. Zašto one kuže šta je pravi muškarac a one prve koje sam spomenuo (mlade zgodne) ne kuže? Jel se možda radi o novcu, skupim autima i takvim stvarima materijalnim? Jel mlade zgodne više to gledaju?

Nego...kaže mi gospođa iz oglasa za posao nešto kao: "Nađi nam i jednog prostaka da mu zapovedamo, a on sve da nas sluša. Nije teško, ali može biti malo dosadno. Nama dosadno jer on pojma nema šta da radi dok mu se ne kaže i nacrta pride."
Ooooo, još jedan Sokrat među ženama!
 

Back
Top