Errr, otkad paranoramlno spada u sf? cisto pitam...
Inace sto se tice letecih tanjira:
Cale i keva, dok jos nisu bili u braku, su videli jedan, i pratio ih je, pa su se uplasili i pobegli ispod nadvoznjaka, gde je lebdio jedno vreme, pa otishao. U pitanju je Osijek u Hrvatskoj, oko 11 sati PM, 1976 ili 77 godina, ako se ne varam.
U Splitu je jedan decko nestao kad se vracao kuci, a te veceri vidjeni su leteci tanjiri. mislim da se radi o periodu 1980-1990, zaboravio sam tacno, pricu sam cuo od ljudi iz Splita, kad sam bio na moru u Biogradu 88, rekli su da je izaslo u novinama tada, tako da mislim da ako ima nekog iz Hrvatske ovde ili ko ima poznanika tamo, moze da pronadje u arhivi lokalne bibiloteke
Imam rodbine u Bosni koji kazu da se u periodu 60 i 70 tih godina iznad Ozrena stalno pojavljivali, stavise jedan rodjak koji je bio pukovnik u avijaciji, rekao je da su dobili direktno naredjenje od Tita, da ignorisu te letilice, i da ni slucajno ne pucaju na njih.
Ja nisam vidio ni jedan do sada, ali znam da ih ima, pocev od 30-tih godina proslog veka.
Ah da najvaznije na kraju.. vanzemaljci ne postoje, popularna kultura (ispiranje mozga) vam je to ubacila u glavu. Inace CIA to naziva pojmovno uslovljavanje, i predstavlja jedan od nacina manipulacije sa predstavama i pojmljenjem stvari.
Znam da sam mnogo puta napisao da ne postoje, a da nisam ponudio dokaz... to je zato sto ne mogu da ga ponudim ,ne zato sto ga nemam, nego zato sto bi verovatno na taj nacin sebe ugrozio. Nisam paranoican, samo oprezan.
Dok ne nadjem neki zaobilazan dokaz da dokazem moj stav ,moracete da mi verujete VANZEMALJCI nije= LETECI TANJIRI