jednastvar
Zainteresovan član
- Poruka
- 331
ovakve bi ja banovao....nije ti ovo svastara...uzmi neku svesku i crtaj i pisi sta god hoces..Adrian:Ewo.......sedim ja kad ono......brate ja sedim josh uvek ...ja se zaprepastio.....
S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovakve bi ja banovao....nije ti ovo svastara...uzmi neku svesku i crtaj i pisi sta god hoces..Adrian:Ewo.......sedim ja kad ono......brate ja sedim josh uvek ...ja se zaprepastio.....
Bijeli Ocnjak:Vjerujem da ima mnogo cudnih pojava oko nas.Meni se tako nesto nije dogodilo,niti bih volio,ali ima mnogo dokaza za postojanje duhova,vanzemaljaca i ostalih pojava koje se desavaju u ljudskoj svijesti,
Ti mislish???Bijeli Ocnjak:Mislim da .
a koi je to ritual?nisam video?kopiraj plizjednastvar:nije trip oxymoron keve mi...znao sam da mi necjesh verovati ali ovo shto sam ti isprichao stvarno se desilo...btw obe.... kako ti vec ide nickniko te ne tera da poverujesh u ovo...probacu onaj ritual sa duhovima shto daje onaj bavio_sam_se,ako uspe pochecu da verujem i u zmajeve i u vestice i u vanzemaljce...ako su moguci duhovi moguce je i sve ostalo...Zashto je nekome chudno da postoje vanzemaljci? zashto? pa moguce da su oni nastali isto kao i mi samo shto su drugachijeg oblika,gradje i ostalo,i mi smo za njih vanzemaljci....
S
Ja tebe ne vrijedjam,tako da te molim da ne vrijedjas ni ti mene.Oximoron:Ti mislish???
Ne mozhe se bash to zakljuchiti iz ovoga shto si napisao...