cudne pojave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vjerujem da ima mnogo cudnih pojava oko nas.Meni se tako nesto nije dogodilo,niti bih volio,ali ima mnogo dokaza za postojanje duhova,vanzemaljaca i ostalih pojava koje se desavaju u ljudskoj svijesti,a opet sa druge strane ukazuju na samo jedno > opstanak nase vrste i uopste briga o ostalim zivotinjama.Da li sebe zamisljamo kao Bogove ili sta vec?Brine nas hiljade i hiljade pitanja na koje imaju odgovore samo pojedinci...oni naravno cute.Zasto?Da li su sve te stvari toliko strasne da ih mi,obicni smrtnica,ne smijemo saznati ili se nasi umovi bore sa proslim zivotima.Nadam se ipak da je to sve samo plod nase maste,ali mnogo ljudi je ovdije iznijelo cudne pojave za koje su oni culi ili poznavali odredjene osobe,koje kao po nekom nepisanom pravilu donose nesrecu pojedincima,porodicama,pa cak i citavom drustvu.Nadovezao bih se na prici o ukletom kamionu,za koju smo vec svi culi...oce li sad neko da mi kaze da 50 uglednih americkih porodica prica gluposti ili su svi sizofrenici.Stvarno bih volio da nije istina,ali i to ce mozda naucnici pripisati nekim obicnim prirodnim pojavama.Ii onaj trik sa ogledalom...mislim odakle ogledalo zna da raspoznaje dvije ili vise osoba.Sve je to meni cudno.

Bijeli Ocnjak:
Vjerujem da ima mnogo cudnih pojava oko nas.Meni se tako nesto nije dogodilo,niti bih volio,ali ima mnogo dokaza za postojanje duhova,vanzemaljaca i ostalih pojava koje se desavaju u ljudskoj svijesti,

:) mislim da je ovde rec o stvarima koje se desavaju na javi, a ne u necijoj glavi :)
btw, za postojanje vanzemaljaca nema nijednog opipljivog dokaza, a i duhovi ih prate u stopu...

hmhm tako pochinje...no imam sa vama da podelim jendo isqstvno ne obichno:
"Lezhao sam na krevetu i chitao novine...samo na sek sam zatvorio ochi i...nisam mogao da ih otvorim...a kao da je bio san sedeo sam na fotelji...iza mene je bio neki chovek...nakon toga ja sam zamislio shta god ocu u glavi i govorio njemu...nakon 2 min shto smo se vredjali pitao sam ga...mogu li da otvorim ochi? on je rekao da...i ja sam otvorio...i samo je proshlo 2 min a svestan sam da nisam zaspao niti ishta..."

S

perunazca290.jpg

nazcarose.jpg

pnasca013ty.jpg

nascasd8ee.jpg

nasca14hd.jpg

nazcaastronauts7gf.jpg

Nazca (Peru) drawings. Ovo su slike iz aviona. Neverovatno precizni, a nastali pre nove ere. Još nije objašnjeno, izgleda kao da su se vanzemaljci z.a.y.ebavali i crtali laserom...

Mislim da ove fotografije nemaju veze sa ljudima i da je to dijelo vanzemaljaca.Oni su,sto sam vec rekao u nekom od proslih postova,jos od samog pocetka pokusavali da zbune covijecanstvo.Kad kazem sami pocetak mislim na ono vrijeme kada su nas prvi put posijetili,a to da li su oni kreirali svijet ovakav kakvog ga mi znamo...o tome vec nemam nikakvih dokaza.Citajuci razne enciklopedije i izlaganja mnogih svijetskih priznatih naucnika dosao sam do zakljucka da su (konkretno se odnosi na ove fotografije) rado bili primljeni od strane svih civilizacija toga doba,kao i da su njihovim poglavicama davali tacne instrukcije kako,sta i gdije!Znaci,ove figure su napravili vanzemaljci,ali ne sa laserima kao sto kao sto kaze Arnold vec sa hiljadama puta razvijenijom intelegencijom od tadasnjih poglavica sirom svijeta.

kako nije objasnjeno?
a evo i kako...
nacrtas mali crtez, oko njega nacrtas kvadratnu mrezu. Onda tu kvadratnu mrezu uvecas 100 puta i precrtavas kvadrtatic po kvadratic.
Te figure su napravili LJUDI da bi dozvali vanzemaljce, bogove ili ne znam sta.Koja je poenta da napravis nesto sto ce ljudi videti tek za par hiljada godina?

nije trip oxymoron keve mi...znao sam da mi necjesh verovati ali ovo shto sam ti isprichao stvarno se desilo...btw obe.... kako ti vec ide nick :p niko te ne tera da poverujesh u ovo...probacu onaj ritual sa duhovima shto daje onaj bavio_sam_se,ako uspe pochecu da verujem i u zmajeve i u vestice i u vanzemaljce...ako su moguci duhovi moguce je i sve ostalo...Zashto je nekome chudno da postoje vanzemaljci? zashto? pa moguce da su oni nastali isto kao i mi samo shto su drugachijeg oblika,gradje i ostalo,i mi smo za njih vanzemaljci....

S

jednastvar:
nije trip oxymoron keve mi...znao sam da mi necjesh verovati ali ovo shto sam ti isprichao stvarno se desilo...btw obe.... kako ti vec ide nick :p niko te ne tera da poverujesh u ovo...probacu onaj ritual sa duhovima shto daje onaj bavio_sam_se,ako uspe pochecu da verujem i u zmajeve i u vestice i u vanzemaljce...ako su moguci duhovi moguce je i sve ostalo...Zashto je nekome chudno da postoje vanzemaljci? zashto? pa moguce da su oni nastali isto kao i mi samo shto su drugachijeg oblika,gradje i ostalo,i mi smo za njih vanzemaljci....

S
a koi je to ritual?nisam video?kopiraj pliz :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back