Cudne pojave na nebu

Dante88

Primećen član
Poruka
783
prvo da kazem da nisam lud, i da to ne vidim samo ja vec i moj brat i drug i jos neki ljudi. Cesto nakon sto zadje Sunce sjedimo ispred kuce i nesto blejimo. Svake noci je bilo isto do trenutka kad je u duzini od neki kilometar, vidjelo se neko tijelo loptastog oblika, svjetlece, kako je proslo nebom, ostavilo trag za sobom skoro citavom duzinom i u jednom trenutku nestalo. Bila je bas jaka svjetlost. Zvijezda padalica nije, ona je mnogo mnogo sitnija, nju sam vidjao i ranije. Od tada, svake noci, negdje oko pola 9, u intervalu od 10 minuta, prodje najmanje 10-ak nekih letelica (nalik na avion, ali nije avion, znam kako avion izgleda). Ti objekti, ili mozda je to sve jedan isti, se ne cuju. Svijetle konstantnom svjetloscu, bijelom. Po nebu kao da klize. Jednu noc je bio jako veliki, znaci dosta nisko je putovao, a nije se cuo. Sve je bilo ok do sinoc. Do sada sam znao da nije avion, ali mozda neka letelica ili sta ja znam. Od sada znam da nije ni to. Sinoc je letelo konstantnom svjetloscu, i onda je u jednom trenutku tako jako zasijalo, skoro do crvenila, i opet se vratilo u predjasnje stanje sijanja, i nastavilo da se krece, do trenutka kad vise nismo mogli da ga vidimo od svjetla grada. Ne tvrdim da su to vanzemaljci, ali znam da avion nije, avion ima crveno svjetlo koje se pali i gasi, svicka. Cale je jednom vidio, i msm daje njegova teorija najbolja. Nalazimo se nekih 30KM od granice sa Kosovom, a na Kosovu je americka vojna baza. Ko zna sta oni isprobavaju i cime se sve bave.

Nisi lud,sve je moguće...Ja sam nedavno video nešto iznad Kalemegdana...Bilo je Sunce i bilo je sjajno odsjaj se video na objektu ali nije izgledao kao avion definitivno...Misim verovatno je bio avijon al opet...

A što ne slikaš, ili ne snimiš? Mislim, biće nezgodno, ako te dobro kapiram da bi trebalo da slikaš prema suncu, ali bar probaj.
Ma, ništa me više ne može iznenaditi. Ko zna ko šta isprobava, da ne kažem kakvo su sra-nje sad smislili... :roll:

prvo da kazem da nisam lud, i da to ne vidim samo ja vec i moj brat i drug i jos neki ljudi. Cesto nakon sto zadje Sunce sjedimo ispred kuce i nesto blejimo. Svake noci je bilo isto do trenutka kad je u duzini od neki kilometar, vidjelo se neko tijelo loptastog oblika, svjetlece, kako je proslo nebom, ostavilo trag za sobom skoro citavom duzinom i u jednom trenutku nestalo. Bila je bas jaka svjetlost. Zvijezda padalica nije, ona je mnogo mnogo sitnija, nju sam vidjao i ranije. Od tada, svake noci, negdje oko pola 9, u intervalu od 10 minuta, prodje najmanje 10-ak nekih letelica (nalik na avion, ali nije avion, znam kako avion izgleda). Ti objekti, ili mozda je to sve jedan isti, se ne cuju. Svijetle konstantnom svjetloscu, bijelom. Po nebu kao da klize. Jednu noc je bio jako veliki, znaci dosta nisko je putovao, a nije se cuo. Sve je bilo ok do sinoc. Do sada sam znao da nije avion, ali mozda neka letelica ili sta ja znam. Od sada znam da nije ni to. Sinoc je letelo konstantnom svjetloscu, i onda je u jednom trenutku tako jako zasijalo, skoro do crvenila, i opet se vratilo u predjasnje stanje sijanja, i nastavilo da se krece, do trenutka kad vise nismo mogli da ga vidimo od svjetla grada. Ne tvrdim da su to vanzemaljci, ali znam da avion nije, avion ima crveno svjetlo koje se pali i gasi, svicka. Cale je jednom vidio, i msm daje njegova teorija najbolja. Nalazimo se nekih 30KM od granice sa Kosovom, a na Kosovu je americka vojna baza. Ko zna sta oni isprobavaju i cime se sve bave.
Vrlo moguće objašnjenje.

A što ne slikaš, ili ne snimiš? Mislim, biće nezgodno, ako te dobro kapiram da bi trebalo da slikaš prema suncu, ali bar probaj.
Ma, ništa me više ne može iznenaditi. Ko zna ko šta isprobava, da ne kažem kakvo su sra-nje sad smislili... :roll:

ma moze da se snimi jako dobro, nego nemam kameru. A nabavicu danas vjerovatno DVD kameru onu sa optickim zumom, ima da ga zumiram. Ja kapiram da je oko pola 9 tek sto je zaslo sunce, pa onda ako nesto leti na toj visini sunce ga obasjava i ako smo mi u mrkli mrak, pa svijetli bijelom svjetloscu, ali ne znam na koju foru se odjednom tako jako usija, pa se opet vrati kako je bilo.

Vrlo moguće objašnjenje.
naziufo.jpg

E ja sam video pre tri večera, to je oblik meteora, veruj mi. Nije nikakav avion ili NLO, samo meteor ili meteorit.
Sija beličastom svetlošću i ostavi trag sa sobom ali brzo nestane, kao da je loptastog oblika kao da sijalica preleti nebom i odjednom kao da počinje da bledi sve dok ne nestane...

Pre tri dana i ja sam videla nešto kao meteor. Nestao je na nebu i pretvorio se u veliku zvezdu. Bio je tako blizu mene i tako veliki. Nisam videla njegov oblik ali je ostavljao veliku svetlost za sobom, kao plamen. Nisam stručna da objasnim kako se kretao. Išao je kao luk s leva na desno. Pretpostavljam da se u stepenima broji koliko je bio udaljen od zemlje, odnosno od mesta gde sam ga ja videla. Skoro da je proleteo iznad mene. Čudno zaista. Neponovljiv događaj. Ne znam šta je to bilo. Postaviću neku sliku koju sam našla na internetu. Izgledalo je nešto slično ovim samo, mnogo veće.

meteor%2520--%2520fireball.jpg

Чак и да снимиш да је то стварно летећи тањир или америчко, руско, кинеско тајно оружије, летелица и шта већ... прилично сам сигуран да ти опет нико неће поверовати... У свету постоје читава села па и градови људи који су видели необјашњиве феномене па им опет сви приписују да су лудаци или да то чине због туризма и сл....

E ja sam video pre tri večera, to je oblik meteora, veruj mi. Nije nikakav avion ili NLO, samo meteor ili meteorit.
Sija beličastom svetlošću i ostavi trag sa sobom ali brzo nestane, kao da je loptastog oblika kao da sijalica preleti nebom i odjednom kao da počinje da bledi sve dok ne nestane...
Ја сам их видео неколико за једну вече. Јавили су кишу метеорита и ја целу веше пиљио у небо.

kako se nisi setio da fotografishesh to ili snimish kamerom, mobilnim, posle samo okachish frejmove na net. mosh i ceo snimak.
moglo bi se mozhda pomocu nekih toolsa i izoshtriti, da se vidi jasnije.
ae snimi to pa nam okachi da se igramo.

btw sumnjam da bondstil ima veze sa tim, po toj logici i rusi imaju bazu u nishu, kako ti se stari nije setio da kazhe da mozhda rusi neshto tandrchu sa njihovim letecim shklopocijama. msm to reklamiranje amera nije vishe jedina opcija.

kako se nisi setio da fotografishesh to ili snimish kamerom, mobilnim, posle samo okachish frejmove na net. mosh i ceo snimak.
moglo bi se mozhda pomocu nekih toolsa i izoshtriti, da se vidi jasnije.
ae snimi to pa nam okachi da se igramo.

btw sumnjam da bondstil ima veze sa tim, po toj logici i rusi imaju bazu u nishu, kako ti se stari nije setio da kazhe da mozhda rusi neshto tandrchu sa njihovim letecim shklopocijama. msm to reklamiranje amera nije vishe jedina opcija.
Kako volim ovaj stil pisanja:lol:

:hahaha1: :super:

Ja sam pre nedelju dana, mozda manje ili vise ne znam tacno kad setao psa i mrak je poceo da pada polako i pas je otrcao po neklu lutalicu i morao sam da idem skroz nazad pored reke da vidim gde je otrcao i konacno se vraca negde odozogo iz neke sumice...

Vec je pao mrak izgubo sam dosta vremena zbog psa kad pogledam gore vidim nesto na nebu...
Ne nije bila zvezda, nije bio avion a mislim da nije bio ni satelit ali za to nisam siguran...
Bilo je zuto jako osvetljeno kao zvezda ona danica i islo je mislim veoma brzo...
Kao da je islo jos u vis gore pravilo neki polukrug i odjednom skrenulo sa pravilne putanje ikrenulo da ide levo desno i opet se vrati i nastavi da pravi polukrug i tako sve dok se nije izgubilo iza brda....

Sta je bilo ne znam ali bilo je zanimljivo za gledanje...

Nisam bio pijan a ni napusen, bio sam cist kao suza...

Krajem marta ove goine vidio sam NLO. Oko pola deset u vece dvojica nas je bilo na obali kubanskog mora. Noc vedra i toliko zvijezda na nebu nisam nikad vidio u zivotu.

Cudili smo se tom mnostvu zvijezda i osmatrali nebo ne bismo li ugledali koji meteor. U jednom momentu na istocnom nebu, oko 30-40 stepeni iznad horizonta, ugledao sam kako se polako nebom krece "satelit".

Pokazao sam mom saputniku i kad je ga je i on ugledao, "satelit" je za 1-2 sekunde stigao na zapadni dio neba. Zacudjeni smu zurili u pravcu gdje se izgubio, a onda se opet pojavio u zoni nestanka, te kao i prvi put na istoku, lagano se vracao ka polazistu na istoku, da bi opet nakon par sekundi onom nevidjenom brzinom stigao medju iste zvijezde na istocnom nebu odakle se stustio na zapad. I kad je stigao poceo je naglo skretanje u svim pravcima. Sve je to trajalo desetak sekundi.

Ljudska tvorevina ne moze biti, jer onakva brzina i onakvo naglo i ostro mijenjanje pravaca ljudske letilice ne mogu izvesti. Moguce su samo dvije opcije: ili smo vidjeli vanzemaljski NLO, ili je ono bio neki andjeo visokog cina koje spominje Biblija kad kaze: " I zasvijetli se zemlja od slave njegove."

Back