Dante88
Primećen član
- Poruka
- 783
prvo da kazem da nisam lud, i da to ne vidim samo ja vec i moj brat i drug i jos neki ljudi. Cesto nakon sto zadje Sunce sjedimo ispred kuce i nesto blejimo. Svake noci je bilo isto do trenutka kad je u duzini od neki kilometar, vidjelo se neko tijelo loptastog oblika, svjetlece, kako je proslo nebom, ostavilo trag za sobom skoro citavom duzinom i u jednom trenutku nestalo. Bila je bas jaka svjetlost. Zvijezda padalica nije, ona je mnogo mnogo sitnija, nju sam vidjao i ranije. Od tada, svake noci, negdje oko pola 9, u intervalu od 10 minuta, prodje najmanje 10-ak nekih letelica (nalik na avion, ali nije avion, znam kako avion izgleda). Ti objekti, ili mozda je to sve jedan isti, se ne cuju. Svijetle konstantnom svjetloscu, bijelom. Po nebu kao da klize. Jednu noc je bio jako veliki, znaci dosta nisko je putovao, a nije se cuo. Sve je bilo ok do sinoc. Do sada sam znao da nije avion, ali mozda neka letelica ili sta ja znam. Od sada znam da nije ni to. Sinoc je letelo konstantnom svjetloscu, i onda je u jednom trenutku tako jako zasijalo, skoro do crvenila, i opet se vratilo u predjasnje stanje sijanja, i nastavilo da se krece, do trenutka kad vise nismo mogli da ga vidimo od svjetla grada. Ne tvrdim da su to vanzemaljci, ali znam da avion nije, avion ima crveno svjetlo koje se pali i gasi, svicka. Cale je jednom vidio, i msm daje njegova teorija najbolja. Nalazimo se nekih 30KM od granice sa Kosovom, a na Kosovu je americka vojna baza. Ko zna sta oni isprobavaju i cime se sve bave.