Cudna veza !

• Začetnik teme Začetnik teme NLP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NLP:
Cao drustvo,

interesuje me vase misljenje u vezi sledeceg.

Bili smo u relativno duzoj vezi, onda smo raskinuli (trajalo sest meseci), pa smo opet zajedno vec nekoliko meseci. Ona sada insistira na tome (po svaku cenu) da ne treba da se posecujemo, niti ona zeli da me zove na kucni telefon (samo na mobilni). To ni pre nije bilo bas sve kako treba, ali je bilo koliko-toliko normalno, i postajala je volja za tim. Ne zeli cak da nikome pricam za nju. Jedino sto zeli je da se vidimo jednom-dva puta nedeljno i to je to, uglavnom. Pored toga napomenucu da je jednog decka (druga), koga je poznavala samo 2 meseca, pozvala kuci. Ako ja zelim da razgovaram o tome, ona preti da ce raskinuti. Naravno, iz ovoga se moze videti da ona zeli da veza opstane samo pod uslovom da sve bude po njenom, bez obzira sta ja mislim o tome i da li se slazem sa tim.

Meni je stalo do nje, ali ja nikako ne mogu da vidim (ni jednim njenim postupkom, osim recima) da je i njoj stalo do mene i zbog toga se lose osecam. Mislim da ne veruje u ovu vezu, a cesto se trudi da iz proslosti izvuce neke lose trenutke koji su bili. Prica je kako joj je sve to tesko, i da treba dosta vremena da se to promeni.

Sta mislite, dokle je prihvatljivo ici u ovakvoj vezi ?! Ili sta uciniti u ovom slucaju da bi stvari krenule na bolje ?
Od toga moze samo gore.Ono sto jednom pukne nikada vise ne moze biti celo bez obzira koliko se trudis.Bolje je da venes neko vreme i da budes sam nego da budes necija marioneta a ona tvoja podvodacica.Ta veza ce te samo napuniti ogorcenjem,besom i nevoljnoscu za bilo cim.Zato bezi odatle dok je vreme jer se BATICE zbog takvih stvari ide s one strane razuma... :evil:

Od prilike ovde ljudi tacno odgovaraju.

Dakle ili bezi ili...

Ovo drugo ili je: ako ti se svidja da se vidjate zarad seksa, onda to iskoristi i uzivaj.
Ja sam nesto slicno doziveo sa ribom sa kojom sam ujedno imao i najbolji seks (ni danas mi ne izlazi iz glave), onomad davno, kada sam bio mlad i zelen (i naravno - zaljubljeni idiot). Da sam onda imao ovu pamet, ja bih i dalje uzivao u njenim charima & veshtinama, i ne samo njenim, vec bih bio i dovoljno pametan da nadjem i neku drugu. Pri svemu tome, ne bih se mnogo nervirao.

Ako te ikada bude pitala: "Da li hoces da mi budes ljubavnik kada se udam ?" ti obavezno odgovori sa "DA !" Meni su to pitanje postavile dve ribe (u vreme kada sam bio mlad i zelen i glup k'o noc) i ja sam dao potpuno pogresan odgovor...

Znaci, nemoj da uchish na sopstvenim greshkama, vec na tudjem iskustvu. Ima nas koji smo se nasli u toj situaciji koliko volish.

NLP:
Cao drustvo,

interesuje me vase misljenje u vezi sledeceg.

Bili smo u relativno duzoj vezi, onda smo raskinuli (trajalo sest meseci), pa smo opet zajedno vec nekoliko meseci. Ona sada insistira na tome (po svaku cenu) da ne treba da se posecujemo, niti ona zeli da me zove na kucni telefon (samo na mobilni). To ni pre nije bilo bas sve kako treba, ali je bilo koliko-toliko normalno, i postajala je volja za tim. Ne zeli cak da nikome pricam za nju. Jedino sto zeli je da se vidimo jednom-dva puta nedeljno i to je to, uglavnom. Pored toga napomenucu da je jednog decka (druga), koga je poznavala samo 2 meseca, pozvala kuci. Ako ja zelim da razgovaram o tome, ona preti da ce raskinuti. Naravno, iz ovoga se moze videti da ona zeli da veza opstane samo pod uslovom da sve bude po njenom, bez obzira sta ja mislim o tome i da li se slazem sa tim.

Meni je stalo do nje, ali ja nikako ne mogu da vidim (ni jednim njenim postupkom, osim recima) da je i njoj stalo do mene i zbog toga se lose osecam. Mislim da ne veruje u ovu vezu, a cesto se trudi da iz proslosti izvuce neke lose trenutke koji su bili. Prica je kako joj je sve to tesko, i da treba dosta vremena da se to promeni.

Sta mislite, dokle je prihvatljivo ici u ovakvoj vezi ?! Ili sta uciniti u ovom slucaju da bi stvari krenule na bolje ?
Rogovi su ti najgori ukras za muskarca!!!

Back