Čudna dešavanja u snovima

момоа

Stara legenda
Poruka
78.843
Vec par puta doživljavam čudna iskustva u snovima. Dakle, ponekad kad zaspim, tj kada se nađem u nekom polu snu, takozvanoj rem fazi, dešava mi se da osetim kao neki vetar koji mi produva po ruci, i to se dešava u jednoj sekundi bukvalno. Ili recimo juče sam takođe u polu snu čuo kao neke šapate koji su dopirali spolja, i to isto tako na sekund kao i ovo prvo. Pomislio sam da to ima neke veze sa astralnom projekcijom, čitao sam o tome, mada pre nego što lupim neku glupost želeo bih ovde da se posavetujem sa nekim ko je iao slična iskustva.

Vec par puta doživljavam čudna iskustva u snovima. Dakle, ponekad kad zaspim, tj kada se nađem u nekom polu snu, takozvanoj rem fazi, dešava mi se da osetim kao neki vetar koji mi produva po ruci, i to se dešava u jednoj sekundi bukvalno. Ili recimo juče sam takođe u polu snu čuo kao neke šapate koji su dopirali spolja, i to isto tako na sekund kao i ovo prvo. Pomislio sam da to ima neke veze sa astralnom projekcijom, čitao sam o tome, mada pre nego što lupim neku glupost želeo bih ovde da se posavetujem sa nekim ko je iao slična iskustva.

Ništa strašno.
Duhovi.
Imam i ja to u poslednjih 5-6 godina.
Sreća da su miroljubivi.
Da nisu, tada bi bilo gadno.....!

To se zezas, a ja sam ozbiljan. U prvih par navrata sam zanemarivao a sad je počelo s me nervira, jer utiče na san.

Ne, ne zezam se, uopšte.
Otvarao sam temu o tome pre nekoliko godina.

Tebi pola minuta klizi niz ruku.
Mene probudi iz dubokog sna.
Po pola sata šeta mi po ivici kreveta,
a to sasvim lepo osetim ugibanjem pokrivača.....
I navikao sam.
Kad preskoči neku noć i ne pojavi se, prosto me iznenadi....!

- - - - - - - - - -

Nećeš ti ovde ozbiljan odgovor naći, veruj mi :mrgreen:

Neće, ako ovu diskusiju shvati kao zajebanciju !
A, tu nikakve zajebancije nema.
Bar sa moje strane...
Mrtvački sam ozbiljan i razborit !

Ne, ne zezam se, uopšte.
Otvarao sam temu o tome pre nekoliko godina.

Tebi pola minuta klizi niz ruku.
Mene probudi iz dubokog sna.
Po pola sata šeta mi po ivici kreveta,
a to sasvim lepo osetim ugibanjem pokrivača.....
I navikao sam.
Kad preskoči neku noć i ne pojavi se, prosto me iznenadi....!

- - - - - - - - - -

Neće, ako ovu diskusiju shvati kao zajebanciju !
A, tu nikakve zajebancije nema.
Bar sa moje strane...
Mrtvački sam ozbiljan i razborit !

Znam ja to Grofe, nikad ne sumnjam u tebe :D

Znam ja to Grofe, nikad ne sumnjam u tebe :D

U jednoj stvari da se razumemo.
Ja sam se učlanio na Krstaricu 7.10 2010.
Znači, šesta godina.
Zna se da sam kratkog fitilja i da volim da se zezam....
To ne sporim.
Ali, jedno da se shvati...
Kad je tema ozbiljna i moji su postovi krajnje ozbiljni, tvrdnje proverene i tačne.
Ni jednu rečenicu nisam slagao za sve ovo vreme....
I tako će ostati i ubuduće !

Imao sam potrebu to da objasnim,
želim da se zna !

taj polusan mi je baš nezgodna faza spavanja
naročito ako sam na leđima...često se trgnem, otvorim oči, opet utonem...totalno nebulozno stanje,
sve je nešto kao kroz izmaglicu, ništa definisano, niti se sećam šta sam, nazovi - sanjao

verovatno i nije problem jer polusnovi su takvi sami po sebi
nedefinisani, nebulozni, magloviti..deli se san sa javom, nisi ni 'tamo' ni 'ovamo'
ne povezujem to ni sa duhovima ni sa astralnom projekcijom

san kao san(snovi) je 'astralna projekcija', putovanje...ili lepo ili ružno

Ništa strašno.
Duhovi.
Imam i ja to u poslednjih 5-6 godina.
Sreća da su miroljubivi.
Da nisu, tada bi bilo gadno.....!

Stvar je u tome, Dragi prijatelju, Što je stanje, kada se čovek nalazi između jave i sna, u velikoj meri i stanje jedne privremene halucinacije, koja, dovođenjem mozga do vrhunca umora, rezultira snom...
Dakle...
Sigurno ti se do sada dešavalo da u istom stanju (među snu) zamisliš da padaš sa bicikla, te prilikom 'pada' i bukvalno imaš osećaj da si se smandrljao.

Najnormalnije je da se to i dešava, kako kažeš, u 'sekundi', jer, san zapravo i traje najduže 5minuta...

Osećaš vetar na ruci?
To je samo znak da se koža u tom momentu opušta, a na ruci je, zapravo, koža najelastičnija (kao i na prstima), pa se zato na tom delu opuštanje najviše i oseti.

Glasovi? Ne čuješ glasove... Čuješ sebe, svoje misli, podsvest.

Moj ti je savet da pred sam san pustiš neku laganu muziku, koja će ublažiti same tvoje misli, te mesto njih zadati završni 'udara' umora tvom mozgu.

REM faza nije polu-san nego san. Halucinacije se javljaju tokom paralize sna. Stanje u kojem je mozak budan a telo spava tj paralizovano.

Ja sam imao paralize sna i to je neprijatno iskustvi i kad se naviknes na njih, a imao sam i nesto slicnije opisanom, ako i to nije vrsta paralize, tj. kao da sam stekao osobinu da mogu kad se osetim umoran da legnem i dremnem u taj neki polu san, misli mi mogu biti voma slicne snu, ne mogu se odmah dici u budno stanje, ali cujem u nekoj meri sve oko sebe i kao da mogu osetiti jacinu svetlosti, posle toga se osecam odmorno, ali nekad i ovo moze biti malo neprijatno ali je svesnije od paralize.

Nista strasno,promeni stil zivota.
Verovatno premalo ili previse spavas,nemas puno fizicke aktivnosti,zamenio si dan za noc.....

Snovi zapravo su fantazija, projekcija sanergije uma živog bića i svesnosti duše, trenutno podeljene na realitete sna i jave. Gde se java čini realnom energetskom, a san nekom out, autistčnom dimenzijom, što je zabluda usled manipulacije. To stanje polu-sna je zapravo put ka istini i spasenju iz matriksa hipnoze, veštačke dualne realnosti sna i jave, Koje nastalo usled dejstva grupice prastarih udruženih lucidnih sanjača koji su stvorii ovaj realitet i koji ga i uz pomoć HAARP antena održavaju, koji nazivamo javom, budnim stanjem svesti. Frekvencije moždanih talasa niže od 12Hz označavaju stanje spavanja i snova. Prirodno je da ljudi budu uvek na tim frekvencijama! Tada je moguće kreiranje lucidnih snova. Odnnsno sopstvenog sveta fantazija, gde možete da letite skačete po krovovima. Kreirate zgrade, brda i doline. A danas se te kreatorske moći među hipnotisanim svetom jave prepisuje jednom kreatoru Bogu. Koji služi kao maska, manjoj grupici ljudi sanjara da vladaju ostalim delom čovečanstva, namećući njihov san drugima. Koji time ne žive svoj lični san, već postaju avatari u igri drugih sanjara. Cilj svakog živog bića koji traga za istinom, treba da bude ležanje, spavanje i meditacija, dovođenje konstantnosti uma na nivo nižih Alfa, Theta frekvencija, da bi izbegli Beta dimenziju moždanih talasa višu od 12hz. Što nas bude više na tom polusan nivou na zemlji, manje su šanse da iscenirani lažni realitet Beta realnosti zavlada, gde bi postali radna snaga, igračke u rukama gospodara ovog sveta. Balansiranje uma na "nešto između" ravan ljudi se vraćaju svom pravom nadsvesnom biću, a ne postaju žrtve posledično uticajnih scenarija.
Kad se probudite ujutru, ne razmišljajte šta vas očekuje tog dana i ne ustajte naglo. Već pokušajte vibraciju uma da zadržite u tom "sanjivom relalitetu, fokusirajte se na kreativne i pozitivne misli, ideje i budite prisutni u momentu, prošlost i budućnost su iluzija. Svakako po usprvljanju iz ležećeg položaja (u kojom ste u rezonaciji sa frekvencijama šumanove rezonance zemljinog elektromagnentnog zračenja.. oko 7,8hz), bivate izloženi dejstvu zračenja antena i tuđeg sna hologramske realnosti, a pogotovo osoba oko vas koje već budne srljaju u propast, to su osobe agenti matriksa, kao i mediji, net i tv, koje su tu da vas iskušavaju i disciplinuj, često su te osobe najbliži, međutim vremenom istravajući u orijentaciji ka sebi isvojim snovima, a ne ka drugome, postaćete imuni na njihove provokacije i uvlačenje u svet snova tuđe fantazije i bezdan vašeg trulog života. Savladavši sebe samog i taj nivo prepreka, uspećete i njih podredite svojim fantazijama i lucidnim snovima, i uspenjete sebe ka najvišim nivoima vladavine univerzumom sveobuhvatnog postojanja.

REM faza nije polu-san nego san. Halucinacije se javljaju tokom paralize sna. Stanje u kojem je mozak budan a telo spava tj paralizovano.

Ne mora da znači. Dešava se i da ne postoji paraliza tela, a da halucinacija prelazi u javu kroz nekih 5-6 sekundi. Halucinacija blago nestaje. Nebitno je da li je mora ili ne, dešava se to i naspavanom, a i nenaspavanom telu. Ono koje je nenaspavano je u goroj poziciji jer može da izazove najgoru vrstu paralize sna iliti buđenje u snu gde, zapravo, započinje pravi košmar koji je veoma fizički bolan i strašan (old hag sindrom)

oldhag2.gif

Žene obično sanjaju krzneno biće, nalik bigfutu ili vanzemaljcu Alfu.

Ima više vrsta paralize sna.

Back