Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

I nije baš. Kao i svuda, i tamo se namnožilo bahatih članova sns-a, nevezano koje nacionalnosti koji su se bahatili dok je narod tamo, uopšteno, prilično siromašan. Nije poenta u nikakvom ugnjetavanju manjina, već u uobičajenom ponašanju sns aktivista, kao i svuda po Srbiji.
Ne bih rekla da moze biti narod siromasan,gdje cvjeta trgovina...ali dobro.
Siromasni su onda i drugi krajevi...Vlasotince,Lebane,Vranje...lupam sad...
Prije ce biti da se potencira bas zbog tih manjina,a ne ekonomske situacije.

Znam, zato i kažem da laže kao pas.
mogo se zadesiti na sluzenju . biti u kasarni i biti ranjen prilikom napada muslimanskih zelenih beretki snajperista ili ti patriotske lige ...

ali to nije veteran i nekakav borac. to se zove zadesio se tu...

veteran znaci iskustvo ratno, sa linija, vatrenih polozaja...

ali covjek zeli da se predstavi kao rambo pa mu eto ovo prilika makar i pljuvao po srbima...

SRBI SU OPLJUVANI RECIMA OVOG PREVARANTA i pateticara koji je ovde poslat sa ciljem na dan dolaska studenata iz novog pazara...

sta bi sad bilo ako aj odem da recimo tom lazovu saspem u lice da je lazov i da ga prozovem da mi javno tamo pokaze dokuemntaciju dge je bio kad je tacno ranjen i gde ?

da se vidi da nema price o nekakvom rpavom veteranu!

onda bi me spopali mozda studenti ili bajkeri da me vredjaju braneci ga ? jel bi i mene nazvali cacijem ?

pa vidi ako bi mene uvredili razni olosi i cupavci tamo , bilo bi svasta...

ne sme se prljati ugled pravih boraca ove zemlje! sa ovakvim svakojakim lazovima koji pricaju nebuloze...

Poslednja izmena:
mogo se zadesiti na sluzenju . biti u kasarni i biti ranjen prilikom napada muslimanskih zelenih beretki ili ti patriotske lige ...

ali to nije veteran i nekakav borac. to se zove zadesio se tu...

veteran znaci iskustvo ratno, sa linija, vatrenih polozaja...

ali covjek zeli da se predstavi kao rambo pa mu eto ovo prilika makar ipljuvao po srbima...
Za to pljuvanje mora da odgovara. Džukela pokvarena.

ali niko ne pominje da su snadzaklije preplivavale drinu tokom rata i klale srbe po podrinju ?

to niko ne pominje...

niko ne pominje njihovo skandiranje na utakmicama protiv partizana zvezde...

ova patetiak pomirenja preko pljuvanaj srpske strane mi ej vrlo poznata !

titoisticka bagra
Ma,cim se potencira "bratsvo i jedinstvo",meni je to odmah sumnjivo.
Ako je pravo,onda uopste nema potrebe za naglasavanjem.
A i imali smo ga 40 godina posle 2.svj.rata,pa opet nije pomoglo.

Je, isto kao agresivni suprug koji ne želi dati zlostavljanoj ženi razvod. ;)
A jadni Hrvati bjehu zlostavljani u Jugi? 😂
Toliko zlostavljani da je Mesic bio na celu i izjavio da je zavrsio posao kad je razbio istu.
I, Slobo je jasno rekao da ne želi više Jugoslaviju, nego Srboslaviju.
To nije rekao Slobo,nego ti.I sta uopste znaci "Srboslavija"po vama Hrvatima?
A kao sto rekoh ako koza laze,rog ne laze...da su Srbi bilo sta htjeli oni bi prvi izasli iz Jugoslavije,a ne poslednji.
Hrvati nisu nigdje potpisali da žele živjeti sa Srbima u Srboslaviji. Srboslaviju nisu Hrvati priznavali za svoju državu. Samo Jugoslaviju.
Imali ste Jugoslaviju pa je opet niste htjeli.

Pa velika je razlika u vojniku JNA i dobrovoljcu. Ako to ne shvataš ja ti ne mogu pomoći.
Možeš misliti. Na Kosovu su najviše breme na sebe prihvatili redovni vojnici VJ.
Ali nije u tome stvar.
Ti i dalje ignorišeš moje pitanje u vezi Bjeljine.
Jesu li u njoj bile jedinice JNA?
Početak aprila.
Deo Arkanovaca je kasnije jedno vreme proveo oko Sarajeva, koliko se sećam. Posle su otišli u Zvornik.

Možeš misliti. Na Kosovu su najviše breme na sebe prihvatili redovni vojnici VJ.
Ali nije u tome stvar.
Ti i dalje ignorišeš moje pitanje u vezi Bjeljine.
Jesu li u njoj bile jedinice JNA?
Početak aprila.
Deob Arkanovaca je kasbije jedno vreme proveo oko Sarajeva, koliko se sećam. Posle su otišli u Zvornik.
Arkanovci su oslobodili Bijeljinu, muslimani su prvi napali. Da nije bilo Arkana bilo bi više naših žrtava.
Mora se reći onako kako jeste radi pravde.

Arkanovci su oslobodili Bijeljinu, muslimani su prvi napali. Da nije bilo Arkana bilo bi više naših žrtava.
Nastavi i dalje da ignorišeš mogućnost da se čovek kao pripadnik SDG našao u neposrednom okruženju Sarajeva u aprilu 1992. godine.
Tek o Bijeljine ne moramo razgovarali. Pa ni o Zvorniku.

Ovo je tacno.Iako Arkana smatram kriminalcem i ratnim profiterom,ovo jeste istina.
A ako moram da biram izmedju bosnjackog i srpskog "Arkana" za Srbe je opet bolje bilo sto je bio ovaj drugi.Iako su se tada i Srbi plasili Arkana.
Arkanovci se nisu dugo zadrzali u Bijeljini,samo tih nekoliko dana aprila.
Posle je bila regularna VRS.

Nastavi i dalje da ignorišeš mogućnost da se čovek kao pripadnik SDG našao u neposrednom okruženju Sarajeva u aprilu 1992. godine.
Tek o Bijeljine ne moramo razgovarali. Pa ni o Zvorniku.
Pa evo ako je i bilo tako, onda je došao dobrovoljno i da brani Srbe koji su prvi napadnuti 22. aprila 1992. godine. 22 aprila je počeo rat na sarajevskom dijelu napadom muslimana na Ilidžu.
Zašto laže da ga je neko nahuškao?

ovaj potez sa ovom patetikom oko dolaska PAZARSKIH STUDENATA i ovim patuljkom coravim toboz veteranom sa veoma cudnom pricom punom nelogicnosti i lazi kako pljuje srpsku televiziju kao rasadnika mrznje na jugo prostorima je veliki MINUS PO STUDENTE BLOKADERE

ili vam je neko uvalio patku ili ovde dosta toga SMRDI I POLAKO ISPLIVAVA ?
Da li sad razumijes zasto su neki ljudi imali zadrsku i nisu bas u svemu podrzali studente?

Očekujući da će to da reši JNA, umesto njih.
Nije tačno. Čim su postale jasne namere muslimana i krvata nakon njihovog referenduma, srbi formiraju tzv. SAO oblastii ljudibse naoružavaju, osnivaju opštinsle lake češadijske brigade isključivo defanzivnog karaktera, lako naoružane. Brigade nasleđene iz JNA su bile malobrojne, ali bolje naoružane. Činili su ih borci iz RS s veoma malobronim dobrovoljcima iz Srbije. Bilo je i nešto, ali vrlo malo, Rusa.

Naravno da je slagao, nije se borio na srpskoj već muslimanskoj strani. Koja crvena beretka?!!
VRS nije ni inala crvene beretke. Bilo je na početku rata neka paravojna jedinica SOS kojibsu ih nosili, ali Mladić je to brzo rasterao kao i ostale. Bili su i Vukovi S Vučjaka, alu ih je uterao u Prnjavorsku brigadu kao udarni bataljon. Panteri iz Bijeljine su inali nekakvu samostalnost u odlučivanju, ali su bili deo bijeljinske brigade koliko me sečanje služi.

VRS nije ni inala crvene beretke. Bilo je na početku rata neka paravojna jedinica SOS kojibsu ih nosili, ali Mladić je to brzo rasterao kao i ostale. Bili su i Vukovi S Vučjaka, alu ih je uterao u Prnjavorsku brigadu kao udarni bataljon. Panteri iz Bijeljine su inali nekakvu samostalnost u odlučivanju, ali su bili deo bijeljinske brigade koliko me sečanje služi.
Panteri nikada nisu bili optuženi ni za jedan ratni zločin. Poštovali su ih i Muslimani i Hrvati kao časne protivnike. Znam ovo , jer sam upoznao i sprijateljio se sa Mauzerovim sinom Acom. .Uputio me malo u sliku sa one strane Drine. Elem, Ljubiša Savić,Mauzer, se posle rata počeo baviti politikom, te se borio za proterivanje radikala iz RS, jer ih je smatrao pripadnicima stranih službi. Ubio ga je Đorđe Ždrale, član sarajevskog klana koji je vodio Darko Elez. Darko je bio kasnije pod protekcijom Dijane Hrkalović, SRS i SNS. Bome, Mauzer se borio za pravu stvar, ali ga utepaše. Istu stvar je doživeo i Mitar Maksimović Mando, heroj iz Ugljevika. Suprotstavio se Šešelj-Vučiću, te mu otkazale kočnice na Novom Beogradu. Poginuo

ауторска тема

Гледам неки снимак на интернету и видим наводног ратног ветерана , како сам себе представља , држи говор испред РТС , дошао да га блокира и линчује новинаре

Лик узео микрофон , ставио беретку и кренуо да говори , али шта говори .

Говори најгнусније оптужбе на рачун српског народ , говори да је отишао у Сарајево 1992 године са неких дведесетак година и да је рањен у ногу и ту се његов ратни пут и завршава . затим говори како је РТС КРИВ што је он отишао и рат и да тамо где је био није било никаквих "балија и усташа" , него све дивни и красни људи које је он убијао јер га је РТС натерао .Говори да су Срби геноцидни и да су Сарајево држали под опсадом итд...

Гледам шта говори и како чита оно што је написано и делује веома постиђено док то чита , питам се да ли му је неко саставио шта да каже и да ли је уцењен јер ко би тек тако ишао и држао говор да је убијао људе у рату а криви РТС .

Питам се да ли су ДОСОВЦИ у дослуху са нпр СИПА из Сарајева нашли спискове људи и уценили их или платили да иду на протесте и говоре ове ствари .

Деловало ми је у једном моменту као да сам то већ негде видела ,ту ситуацију , ако неки Дежа ву и онда се сетим филма :"У земљи крви и меда" и схватим да је то тај сценарио .

Довели су их и представили ратним ветеранима са береткама да би они говорили да су злочиници ратни и да је српски народ злочиначки народ и да је Република Српска геноцидна творевина а да је за све то крив РТС ..

А ја не могу да верујем шта смо доживели као нација да највећи издајници и дезертери држе говоре и да их дочекују овацијама .

Е , то су ти сјајни ветерани и док њима кличу наше праве ратне ветеране црвене беретке , капетана Драгана пљују и провоцирају .
A sta je tu cudno?
Please explain
Thank you

тај устав ии 1974 је свима донео јача овлашћења осим ејдној републици на коју је деловао ДЕСТРУКТИВНО
погодићете из прве - србији...
насрбију је тај сецесионистички устав деловао погубно:
-делећи је на три дела
-приштина и нс добијају рпаво гласа као све републике (тиме постају државе у држави) и право
ВЕТА НА СВАКУ ОДЛУКУ БЕОГРАДА КОЈА ИМ СЕ НЕ ДОПАДА... :mazi:
док смо вам требали ту сте били, кад сте све то уѕхебали онда сет нарвано отисшли.
Za čega ste nam trebali ?
(Mi smo bili deo najuređenije države na svetu - Austrougarske. A vi ?)
у другом св рату почетком рата скоро 95 % хрвата је било ѕа поглавника...а после ајмо опет с лудим србином...
ne vidiš drvo od šume. Oni samo nisu hteli više da prolivaju svoju krv. A i tada su želeli svoju nezavisnu državu.

у ствари , овај вероватно извађен из нафталина Кадићевке , са њеног платног списка .процес обојене револуције
Ako je ko obojen i namazan svim mastima je tvoj voljeni vrhovnik, koji izda i proda sve sto je u Srbiji vredelo . . .

Prvi službeni popis stanovništva Habsburške Monarhije obavljen je 1857. godine. :bye:

У XIX веку је обављено више цензуса..односно пописа...

Попис Јевреја, поис 'неплементих' ... глобални општи цензус

https://www.demogr.mpg.de/papers/working/wp-2011-020.pdf

https://www.in4s.net/popis-iz-1846-godine-2-miliona-643-hiljade-srba-u-hrvatskoj/

https://www.jewishgen.org/databases/Hungary/CensusOther.htm

https://hrcak.srce.hr/clanak/48459

https://www.cambridge.org/core/jour...urg-monarchy/11AE6DD7829BEA116B4833FC70C5451F

Сви пописи су валидни

Za čega ste nam trebali ?
(Mi smo bili deo najuređenije države na svetu - Austrougarske. A vi ?)

ne vidiš drvo od šume. Oni samo nisu hteli više da prolivaju svoju krv. A i tada su želeli svoju nezavisnu državu.

Чему суслужили Срби ...и Хрви ...Као топовско месо .... Брана према турцима .... Тако су и твоји доселили ....односно досељени

....

Back